Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kicsit csúnyácska csaj, állandóan engem néz, de nekem azért tetszik egy kicsit főleg a segge, mert az oltári, többi srác kiröhögi mindig, ezért nem merek oda menni, cikiznének engem is szerintem. Nincs valami ötletetek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 16:43
31/35 anonim válasza:
vedd fel msn re és találkozzatok titokban.. mi is így csináltuk xD am ha miután összejöttteke és azután is kiröhögnek a haverok h kivel jársz már akk meg bunkók nem is igazi haverok és sértődj be.. lehet h a csaj fontosabb lesz mint az összes haverod
32/35 anonim válasza:
Nem az a ciki, ha kiröhögnek, hanem az, ha a haverjaid mondják meg, milyen legyen az ízlésed. Ki nem szarja le, mit mond a másik, ha hülyeséget beszél? Lehet életükben nem volt csajuk, aztán ezért a másikat b@szogatják. Ha nem sietsz, lehet valaki elviszi előled, aztán már b@szhatod. Rossz lenne, ha mindenkinek egyforma lenne az ízlése.
33/35 anonim válasza:
Már ott elöl valaki meg írta az igazságot csak őt egészíteném ki hogy ne egy zacskóval, hanem kettővel egy a te fejedre is hátha az övé át szakad.
Tehát ez a csaj a két zacskós kategória.
34/35 anonim válasza:
Utolsó meg a bunkó lúzer kategória,biztos ezért képes csak ilyen válaszokra.
35/35 anonim válasza:
Szerintem hajrá. Most h kicsit csúnya... Na és? Te se vagy Brad Pitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!