Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy kicsit csúnyácska...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kicsit csúnyácska csaj, állandóan engem néz, de nekem azért tetszik egy kicsit főleg a segge, mert az oltári, többi srác kiröhögi mindig, ezért nem merek oda menni, cikiznének engem is szerintem. Nincs valami ötletetek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 16:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
82%
aki cikiz emiatt az nem igazi barát. az ilyenek véleményére magasról tenni kell. nekem első párom nem volt valami adonisz, de imádtam és bnőim soha nem cikiztek érte.
2010. jan. 25. 17:14
 12/35 A kérdező kommentje:
végülis igazad van, holnap meglátom milessz
2010. jan. 25. 17:21
 13/35 anonim ***** válasza:
82%
Engem úgy szakítottak el az egyik barátomtól,hogy állandóan b@sztattak minket!Jó,erről Ő is tehet,mert hagyta,hogy befolyásolják.Szóval tudom,milyen érzés,de ne hagyd,hogy pár idióta miatt elszalassz egy lehetőséget. 23/L
2010. jan. 25. 17:28
 14/35 anonim ***** válasza:
sztem is menj oda hozzá,mert nem mások véleménye számít...
2010. jan. 25. 17:28
 15/35 A kérdező kommentje:
17:28 csak ettöl félek énis
2010. jan. 25. 17:32
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Jó,értem,hogy ettől félsz,de figyelj,szerinted az igaz barát,aki ilyen gyerekes módon viselkedik?Amúgy ez velem már jó pár éve történt,és igaz,hogy elég gyerekek voltunk még,viszont egy normális ember nem fog néhány bántás miatt faképnél hagyni valakit.ha Neked csak erre képesek a haverjaid,és a környezeted,az már elve elárul róluk valamit.Meg kéne válogatni,kivel állsz szóba,és ha szerelemről van szó,akkor ne bukj el egy pitiáner hülyeségen.
2010. jan. 25. 17:38
 17/35 A kérdező kommentje:
miért te hány éves voltál anno ?
2010. jan. 25. 17:39
 18/35 anonim válasza:
Ha neked tetszik,és többet akarsz vele próbáld meg,és ne törődj mások véleményével,soha nem lesz olyan dolog amiben mindenkivel eggyet tudsz érteni):HAJRÁ:)
2010. jan. 25. 17:50
 19/35 anonim ***** válasza:
Én akkor voltam 18,a pasi fiatalabb volt,majdnem 16,és iszonyúan gyerekes volt a haverjaival együtt.Baromi rosszul esett az egész.Remélem,TE nem hagyod,hogy ez megtörténjen Veled!Sok sikert! (Amúgy hozzáteszem,hogy nem vagyok bányarém,Betty,a csúnya lány,ilyesmik,egy teljesen átlagos csaj vagyok.Csak a haverok nem nézték jó szemmel,hogy a nagy barátjuknak más lett hirtelen fontosabb,mint ők.Ma már egyébként csak nevetek ezen! :-) )
2010. jan. 25. 17:59
 20/35 bumbi02 ***** válasza:
hogyha annyira nem tetszik hogy vállalj érte 1 vagy max 2 hét csipkelődést akkor sztem hagyd mert csak csalódna benned....
2010. jan. 25. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!