Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kicsit csúnyácska csaj, állandóan engem néz, de nekem azért tetszik egy kicsit főleg a segge, mert az oltári, többi srác kiröhögi mindig, ezért nem merek oda menni, cikiznének engem is szerintem. Nincs valami ötletetek?
Szánalmasak a haverjaid. Nincs önálló véleményed, nincs saját akaratod ? Ha nekem szimpatikus valaki és jól érzem vele magam leszarom, hogy mit mondanak mások. Ha mások véleménye irányítja az életed, akkor egy akarat gyenge ember vagy. Bár ha az álljuk körbe képzeljük magunkat f*sza csávónak és szóljunk be mindenkinek csapatban tartozol, akkor hagyd békén a lányt és húzogassátok egymás fütyijét.
Az emberek nagy része messze van a tökéletestől ide értve a belső és külső tulajdonságokat is. Egyébként meg lehet, hogy kitűnő lelki társat találnál a lányban. Ha egyáltalán ilyenre van szükséged.
Figyelj, nem sokkal vagyok idősebb nálad, de átérzem a helyzet. Azért nem olyan egyszerü a szituáció mint ahogy sokan leirják. Nézzük:
Legjobb esetben még másfél évig boldogítjátok egymást az osztálytársaiddal. Igenis számít, hogy a többiek mit gondolnak, mert könnyű ismeretlenül pofázni, hogy szard le, de nem tudom hányan tudják milyen f@sza dolog az, ha mindennap te (meg a barátnőd) vagy a téma (és mindez még egy éven át).
Meglátásom szerint, három dolgot tehetsz:
1: A legkönnyebb, ha nem foglalkozol a lánnyal, no para, lehet később megbánod, de ez van, így legalább nem csorbul a hírneved.
2: A közepes, ha ezt választod tiéd lehet a csaj, de készülj fel arra, hogy állandó beszédtémává váltok majd az osztályon, esetleg sulin belül, megjönnek a folyamatos alázások, ha nem érdekel, akkor hajrá.
3: A legnehezebb, a csaj is tiéd lehet és ráadásul a megalázástól sem kell tartanod, de valószínűleg egy osztályfőnoki vagy egy igazgatói megrovással gazdagabb leszel. Az ilyen tipikus emberek ügyműködnek mint az állatok, meg kell mutatni, jelenesetben, ki az alfahim.
Összejössz a lánnyal és amelyik beszól megütöd. Addig ütöd míg mozog, ha jönnek a haverjai azokat is megütöd. Ha 2-3 ember letudsz ütni mielőtt földre küldenek akkor már jó voltál. Persze, ha egyáltalán lesz annyi vér a pucájukban, hogy segítsenek a bajbajutott haverjuknak, akit megütöttél. Lényegében ennyi.
hehe
te véletlenül nem móri vagy?? annyira magamra ismertem az írásodból!! Mert velem tök ugyanez van. Nem vagyok plázacica hanem átlagos csaj. És mindig figyelek egy srácot ő is szokott néha és tökre ugyanez a helyzet mint amiket írtál.
Amúgy a tanácsom. Mondd meg a barátaidnak hogy neked az a lány tetszik és bármit is mondanak te akkor is összejössz vele. De először tényleg a haverjaiddal beszéld meg a dolgot . Aztán utána uccu neki . Ha tetszik a lány akkor menj oda hozzá. Amúgy szerintem ha látnák a barátaid hogy te a cikizésük ellenére is összejössz a lánnyal akkor abbahagynák a dolgot .
17\L
Sok sikert!! :)
Na szóval..:D
Ha valaki plázacica akkor szép is?:O én már láttam ronda plázacicát és szép más stílusú lányt is:)Neki milyen stílusa van?
Mondtad, hogy te 11.es vagy, ő hányadikos?És hány évesek vagytok?
Ismered egyáltalán a lányt, vagy csak kinézetről ítéled meg?:D
Beszéltél már egyáltalán vele? Mert ha nem akkor lehet, hogy tévedsz és nemis téged néz hanem valami melletted álló haverodat:D Legalább msnre felvetted már?
De hát szerintem próbáld meg.. semmit nem veszthetsz vele;)
neh már azé járjá egy csajjal mert jo segge
hányéves vagy 13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!