Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet az hogy az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy az összes osztálytársamnak van vagy már volt pasija csak nekem nem? Adtok valami tippet hogy tudnék bepasizni? 14L

Figyelt kérdés
kb. az összes osztálytársam jár valakivel és én olyan kívűlállónak érzem magam. van valami ötlet hogy bepasizzak én is? mit kell tennem?

#randi #pasi #járás #hogy lehet hogy csak nekem nincs pasim?
2014. okt. 23. 08:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem szánalom. 16 éves vagyok, kitűnő tanulmányokkal, többet tudok a szubatomi részecskékről és a kvarkokról, mint egy átlag ember (bár egy átlag ember életében 1-2x hallja ezeket a szavakat), szép vagyok, a legtöbb fiú a karját adná értem, de nekem nem kell, ugyanis vannak egyéb céljaim. na ne mond már nekem, hogy 16 évesen keményen kéne magam dugatnom minden második emberrel! Nyisd már ki a szemed, ez nem a középkor, ahol 16 évesen már minimum 2 gyerekemnek kéne lennie! Egyébként meg foglalkozz a saját rohadt dolgoddal, utolsó bunkó senkiházi!
2014. okt. 23. 09:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Ugy hogy a összes oszttársad qva te meg nem.
2014. okt. 23. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:
A mi időnkbe 14 évesen azokra a csajokra igy néztünk o.O akiknek volt kanjuk és ringyóknak hívtuk.
2014. okt. 23. 14:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Hidd el, semmi baj nincsen, ha neked 14 évesen még nem volt barátod.

Szerintem az se mind igaz, amit az osztálytársaid beszélnek... vagy legfeljebb ilyen "küldjük egymásnak a szívecskéket facebookon" típusú gyerekszerelemről van szó :-)

2014. okt. 26. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!