Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy az összes osztálytársamnak van vagy már volt pasija csak nekem nem? Adtok valami tippet hogy tudnék bepasizni? 14L
Ismerkedj többet lehetőleg fiúkkal fiúkkal.
Hova valósi vagy?
Na pont emiatt nem értem meg a saját korosztályom. Komolyan csak azért szeretnél barátot mert a többieknek van és hogy ki ne lógj a sorból?! Ez nagyon gyerekesen hangzik,ebből is lekövetkeztethető hogy még nem vagy érett egy kapcsolatra.
Szörnyű hogy manapság már egy korombeli nem értékeli a fiatalságát hanem egyből fejest ugrik a már érettebb korosztálynak való dolgokba. Utálom amikor az osztálytársaim is emiatt nyávognak, és nem azért mert szerelemre vágynak stb. Ha nem azért mert olyanok mint egy 25-30 éves megkeseredett szűz szingli.
De ha te ennyire félsz az "egyediségtől", akkor menj a facebookra és ismerkedj, vagy regisztrálj a RandiFace.hu-ra.
14/L
köszönöm a válaszokat!
utolsó válaszoló: teljesen igazad van...még nagyon ráérek az ilyen dolgokkal :)
4. teljesen igazad van!
Én 16 vagyok, nem volt még soha barátom, és jól érzem magam. Szerintem fontos, hogy egyedül is jól tudd magad érezni, és ne a szerelem legyen az egyetlen cél az életedben.
Az én párom 16 volt, 2 hónap híján 17 amikor összejött velem. Még az első szájra pusziját is tőlem kapta. És tudod mit? Tisztelem érte! És nem azért nem volt senkije mert csúnya lenne, vagy hülyén viselkedne vagy bármi. Én alig akartam elhinni hogy én vagyok az első. De ő csak annyit mondott, hogy meg akarta várni azt akivel tényleg boldog lehet. Sajnos kevés lány gondolkozik így.
Egyébként ennek lassan 2 éve és mai napig megvan a varázsa.
A kérdezőben normális vágyak fogalmazódtak meg! Nem bepasizni kell még ebben a korban, csak megtapasztalni már ezt-azt hogy a folyamat végén akár évek múlva is, de legyenek majd kapcsolatai.
Aki meg itt 16 évesen arra biztat hogy "ne a szerelem legyen az egyetlen cél az életedben", annak elég sivár élete lehet és még 20+ évesen is azon fog keseregni magában hogy a kutyának sem kell, de kifelé persze mást mutat majd, mindenkit azzal nyugtat majd hogy még neki sincs senkije, nincs el késve, na persze... Szánalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!