Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lány vagyok, van egy fiú aki nagyon tetszik, egy suliba járunk,19 éves, osztálytársamnak a testvére, szóval így nehéz a dolgom. Hogyan vágódjak be nála, hogyan keltsem fel a figyelmét irántam? Nem tudom hogy csináljam.
Miért nehéz? :O
Pont hogy segíteni tudna! :)
Úgy, mint másoknál... szemezés, mosoly... ha meg nem veszi a lapot, akkor kezdeményezned kell! :)
Kedves Kérdező!
Ha az osztálytársad lány, és persze jó a viszonyotok, akkor megkérheted őt is, hogy segítsen. Kérdezd meg tőle, hogy a fiú miket szeret, és így lesz témátok. De sokan persze egy hibába esnek: HAZUDNAK azért, hogy a srácnál bevágódjanak. Lényegében csak add önmagad, érezd jól magad és minden jön majd magától.
Először kezdheted azzal, hogy elhívod mondjuk egy sütire. Maximum nemet mond, de akkor sem dőlt össze a világ!
Hajrá csajszi! Szurkolok! :)
Az a baj hogy osztálytársam fiú és mi jóba vagyunk és attól félek hogy kinevetne vagyis tudom hogy ő ilyen...sajnos!
Aki tetszik nekem vele nem szoktunk sokat beszélni,köszön a suliba,mosolyog!:) Amúgy csak így spontán hívjam el mondjuk sütizni?
Emiatt szerintem ne félj! :)
Hát azért egy kicsit beszélgess vele előbb... Aztán elhívhatod randizni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!