Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dóra21 kérdése:
Szerintetek, hogy mondjam el az osztálytársamnak (fiúnak), hogy nagyon tetszik, és szeretem őt?
Figyelt kérdés
Év eleje óta figyeljük egymást, és úgy érzem, hogy õ is szeret engem!
Mindíg mosolygunk egymásra, még ha rossz kedvünk is van. Annyira helyes a srác! De nem nagyon akarom, hogy az egész osztály rólunk beszéjen!!! Légyszi segítsetek!!!!
2013. okt. 9. 21:00
1/8 anonim válasza:
Ha az egész osztály rólatok beszélne, ha összejönnétek, akkor az nem titeket, hanem a kedves osztályodat minősítené.
2/8 A kérdező kommentje:
Igazad van köszi
2013. okt. 9. 21:04
3/8 anonim válasza:
Kérdező:
1. Hány évesek vagytok?
2. A tetszés és a szerelem nem ugyanaz. Döntsd el melyik. Szeretni csak egy embert lehet, tetszhet neked akár 10 ember is. Pl. Egy fiút szeretek, de tetszik Nicolas Cage meg Tom Felton is.
4/8 anonim válasza:
Ne csinálj hülyeséget, én már megjártam osztálytárssal.
Mikor kiderült az egész osztály ellenünk fordult, a csaj meg hozzám se szól, és nem bírja felfogni hogy nem én voltam a hibás. 17/F
5/8 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok :/ de majd holnap beszélek a fiúval elhívom kicsit "dumálni" :) Én már jártam osztálytárssal de nem lett jóvége szakítottunk és az egész osztály rólunk dumált sajnos... de most tetszik ez a másik fiú az osztályból :) hát hogy mi lesz belőlee... :$ de ne érdekeljen az osztály véleménye
6/8 A kérdező kommentje:
Szeretem 15 évesek leszünk
2013. okt. 15. 21:18
7/8 anonim válasza:
(fiú) Szerintem ne mond meg így konkrétan mert az nyomulásnak veheti. Adj neki jeleket és ő is adja neked akkor lehet valami
8/8 anonim válasza:
az előző válaszolónak igaza van, mert ha nyomulsz azt úgy veheti, mint egy kihívást, és meghátrál. Vigyázz, és ha biztos vagy enne csak akk lépj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!