Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan jó néhány nőnek az egyéjszakás kapcsolatban?
Figyelt kérdés
hogy még a szex ellenére is belemennek?2014. okt. 20. 18:46
11/27 anonim válasza:
Egyet értek azzal, hogy a párkacsolatban sokkal jobban élvezhetőbb.
12/27 anonim válasza:
Mi másért mennénk bele, ha nem a szexért?
13/27 anonim válasza:
Én sok egyéjszakás kalandot átéltem már és semmi más oka nem volt m int a kíváncsiság.1x élveztem el azóta kalandban nem.Én csak kíváncsi vagyok a srácra és nagy átlagban ha egy srác hazavisz egy lányt akkor tenyerény hordozza (sokszor jobban mint egy kapcsolatban) Ez jó érzés fügetlenűl attól h tudom h egy tuskó az ilető mert épp............
14/27 A kérdező kommentje:
"Mi másért mennénk bele, ha nem a szexért?"
Pontosan erre szeretnék választ kapni :) Csak eddig sokan szabotálták a válaszadást :P
2014. okt. 21. 18:19
15/27 anonim válasza:
de hát már elhangzott: a szexért magáért, kíváncsiságból, önbizalom-tuningolásból, vagy hogy a hiányérzetet enyhítsük. Ez azért nagyjából személyre és alkalomra szabott, miért. Én mentem már bele csak azért, hogy legyen egy jó éjszakám, legelőször azért, hogy vajon meg merem-e tenni, egyszer meg kíváncsiságból. És több azt hiszem nem is volt.
16/27 anonim válasza:
Most mi van??
Egy éjszakás "kapcsolat" nincs. Egy éjszakás KALAND van, ami magyarul egy alkalmas szexet jelent.
Azért megy bele aki belemgy, mert szexelni akar. Mást nem kap, csak szexet.
17/27 anonim válasza:
hát ez egy elég debil kérdés :D
az egyéjszakás kapcsolatnak a szex a lényege :D
18/27 Good boy válasza:
Egyeseknek azért mert az a fétise, hogy Mr. idegennel lehessenek .
19/27 anonim válasza:
A szexért. :)
Van amikor nincs kedve/ideje az embernek egy párkapcsolatra, szexelni viszont minden nő szeret. Ilyenkor megyünk alkalmi kapcsolatot keresni. 23/N
20/27 anonim válasza:
Még soha nem szexeltem szex ellenére. Egyéjszakás kalandba két esetben megyek bele. Vagy a szexért, vagy azért, mert amikor belemegyek, még nem tudhatom előre, hogy egyéjszakás marad-e, vagy lesz-e folytatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!