Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csdináljak? =' ([Lennt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csdináljak? =' ([Lennt részletesen]

Figyelt kérdés

Van egy pasi aki egy otthonban volt...de most már el kellett mennie egy zárt intézetbe...és nagyon beleszeretem ésmár nem tudok vele találkozni hogy megismerne és lenne köztünk valami....és minden nap csak sírok mert én nagyon beleszerettem...:'(

Kérlek segítsetek mitcsináljak...:(

2010. jan. 24. 15:53
 1/8 JW ***** válasza:
100%
Ez a zárt intézet a börtön?
2010. jan. 24. 15:58
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Felejtsd el. Találsz mást. :)
2010. jan. 24. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem tanulj meg írni.

x'D

2010. jan. 24. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

Az utólsó válaszólo...te hülye vagy!!:D

Amugy szerintem ittt már nem tudsz mit csinálni.Esetleg sms ez vele vagy msn ez vele webcamo-z msn vele meg ilyesmi.Tudom hogy nem olyan de ha lesz valamikor szabadideje és kijöhet(vagy nem tom ez milyen intézmény lehet)akkor találkoztok.:) Sok sikert.De azért magyarázd már el ezt légyszives hogy ez milyen intézmény???:O

2010. jan. 25. 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Előző vok Szoval mi az az intézmény vagy milyen ez???Lécci válaszolj:/
2010. jan. 28. 13:59
 6/8 A kérdező kommentje:
hát véhülis én sem tudom biztosan...nagyon hirtelen történt az egész...:SDe majd leírom amikor meglesz...
2010. jan. 30. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:
abban a zárt intézményben nem lehet látogatni? :(
2010. jan. 30. 22:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Hááát..nem hiszem...:(
2010. febr. 3. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!