Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jol cselekszem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jol cselekszem?

Figyelt kérdés
Van egy lany, evfolyamtarsam mar harmadik eve, joba vagyunk, voltunk, ugy nagyjabol mindig. Nekem viszont elegge bejon, ugyhogy ugy dontottem hogy kihivom s kozlom vele valamilyen formaban. Azt hogy eddig tetszett nem tettem nyilvanvalova, most baratok vagyunk es felek, hogy ezzel suttba dobom az egesz baratsagot, de ugy erzem bannam nagyon kesobb ha nem probalnam meg. O annyira... szoval szerintem jol passzolnank... de felek hogy o nem igy latja. Bar o is eleg visszahuzodo, nem tudom mit gondol. Pipazni megyunk egy eleg nyugis helyre, mar le van beszelve a talalka holnap estere. Mar csak dontenem kell hogy megkerdezzem vagy ne. Jott mar ossze nektek ilyen? Fulladt mar kudarcba?

2014. okt. 18. 20:27
 1/4 October15 ***** válasza:
Naná hogy kérdezd meg.. gondolom ha kifejező képessége nincs a toppon akkor a közeledésedet sem tudná dekódolni.. így 1xűbb, gyorsabb, hatásosabb ha 1xűen bevallod.. ami a sikerességi rátát illeti nálam eddig barátságból kapcsolat: 1-1 a kosár sem nyírta ki a barátságot.
2014. okt. 18. 20:32
 2/4 A kérdező kommentje:
koszi, ment a like :)
2014. okt. 18. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg :) jó pipázást és írd meg mi lett!
2014. okt. 18. 22:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem kerdeztem meg... bena vagyok :( de meg fogom valamikor, tuti
2014. okt. 20. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!