Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy a lányok nem adnak lejjebb a külsővel szemben támasztott követeléseikből én meg fiúként folyton elkövetem ezt a hibát? Jól cselekszem szerintetek?
Figyelt kérdés
Azért mondom, hogy hiba, mert legutóbb is egy csúny arcú, de legalább nem elhízott lánynak ajánlottam föl, hogy járhatnánk, erre ő csak barátnak akart és utána még én éreztem magam egy kis senkinek, pedig sokan mondták már, hogy én szebb lányokat érdemelnék, nem kéne így kínoznom magam, hogy folyton csúnya lányokra hajtok, mert hát tény, hogy van egy előítéletem a szép lányokkal kapcsolatban, valahogy nem hiszem el, hogy ők képesek lennének lejjebb adni és járni, egy átlagos külsejű fiúval.2013. márc. 15. 17:32
1/3 anonim válasza:
Miért kéne lejjebb adniuk? Hogy lehetsz amúgy ennyire felszínes? Mit kellet volna annak a lánynak tennie? Térdre esnie, mert Te felajánlottad, hogy járhatnátok?
2/3 anonim válasza:
itt az a baj, hogy te járni akarsz valakivel tök mind1 kivel csak legyen valaki és nem szerelemből ezért teljesen máshogy közlöd a csajal a baj itt van
3/3 anonim válasza:
Te ugyanúgy selejtnek tartod a csúnya lányokat, akkor mit vársz? Undorító az ilyen gondolkodásmód. Ismerkedj olyannal, aki tetszik legalább.
Ha megtudnám, hogy csak azért akar felszedni valaki, mert nincs elég önbizalma a nálam szebb lányokhoz, elküldeném a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!