Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem megbolondultam. Helyesen cselekszem, vagy sem?
Elég zavaros a történetem, de azért igyekszem világosan megosztani veletek:
Van egy pasi, nem volt köztünk semmi, évek óta ismerem őt és vonzódom hozzá. Túlságosan is. Elég jó kapcsolatban voltunk egészen tavaly újév napjáig. Küldött egy sms-t, ami rám nézve igencsak sértő volt, de nem jöttem rá, hogy ez csak egy ostoba körsms volt... :( Csak akkor, miután kicirkuszoltam magam előtte és nem túl kedves jelzőkkel illettem őt. Azóta megszakadt a kapcsolatom vele, de nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá Gyakran álmodom is róla, olyankor mindig olyan nyomasztóan elhangoltak a napjaim.
Fogalmam sincs, hogy kinek kellene bocsánatot kérni, nekem, vagy neki? Nekem, amiért félreértettem őt és alaptalanul csúnya jelzőket használtam, vagy neki, amiért a baki után még arra se méltatott, hogy megkeressen. Ő "poénosnak" gondolta a dolgot.
Most egy év után már ott tartok, hogy ha beledöglök, akkor is látnom kell őt, de nagyon szégyellem magam. Arra gondoltam, hogy befestem a hajam és próbálom magam elváltoztatni, hogy ne ismerjen fel és úgy megyek be hozzá az üzletbe, ahol dolgozik. Az se érdekel, ha egy perv lesz, de akkor is látnom kell őt!
Tudom, hogy most úgy viselkedek, mint egy ostoba tinilány, de már rohadtul készen vagyok. Egy év alatt nem felejtettem, képtelen vagyok bárkit is keresni magamnak, mert ő jár a fejemben reggeltől-estig... Csak hát az a gond, hogy családos ember.És ez számomra tabu...
Marad a plátói szerelem?
Köszönöm, hogy végigolvastatok!
Akinek van valami épkézláb ötlete, tanácsa, az kérem szépen ossza meg velem, mert megőrülök teljesen!!!!
Világosan látod a dolgokat. Tudom, hogy nem szabad, de mégsem bírok magammal... Ez egy ördögi kör!
Lehet, hogy igazad van, de az is lehet, hogy semmit sem változott azóta...
Nem rossz ötlet! :)
De nem tudom az emailcímét!
Nagyon szép ez a " családos akkor tabu " hozzáállás , csak éppen sok értelmét nem látom.
Szerintem normális ember soha nem hagy el egy boldog családot, se "kalandért", se másik kapcsolatért , nem lehet "tönkretenni" egy jó házasságot azzal, hogy megpróbálsz finoman közeledni a pasi felé. Legrosszabb esetben kedvesen kikerüli azt a részt ami több lenne mint barátság, de legalább az helyreállna köztetek. Ha kicsit lazábbak az erkölcsei, és tetszel neki, lehet hogy lesz egy pár éjszakás kalandod, bár tudom, hogy nem ez a célod. Ha meg egy rég tönkrement házasságban kinlódik, akkor akár egymásra is találhattok...
Biztos oltanak majd páran a postért , de akkor is ez a véleményem , nincs vesztenivalód, kárt se okozol senkinek.
35/F
35F
Senki nem ítél el a véleményedért, emberek vagyunk, mindenki másképp lát dolgokat. Te megosztottad velem, velünk a gondolataidat és én ezért csak köszönettel tartozom neked! :)
Igen, tetszem neki...Vagy tetszettem neki? Fene se tudja!
Hogy milyen volt a házassága, arról nem írnék, mivel nem lenne túlzottam fair dolog erről bármit is közölnöm, hiszen Ő bizalmasan osztotta meg velem ezt, de szívből remélem, hogy azóta javult a helyzete!
Tudom, hogy hülye vagyok, de engem az sem érdekel, ha soha nem fekszik le velem, bármennyire is vonzódom hozzá, az sem érdekel, ha ezután nem fog jó embernek tartani... Semmi sem érdekel, csak az, hogy tisztázhassuk a helyzetet és, hogy néha láthassam Őt! Ha csak pár röpke pillanatra, akkor is...
Valószínűleg így sosem fogom Őt kiverni az ostoba fejemből, de legalább megmarad nekem. Ha nem is szeretőként, de legalább barátként, vagy ismerősként!
Aztán majd csak lesz valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!