Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól cselekszem? L/15

Figyelt kérdés
A barátom 1 hete szakított velem, mert már nem érezte ugyanazt amit régebben .. a szerelmet. Kivoltam bukva 2 napon keresztül csak sírtam. Most már jobban vagyok a barátok segítettek. Már van is egy fiú aki nagyon bejön.. osztálytársam lesz, beszélgetek vele.. csak vele nem olyan jó mint a volt barátommal és még ő nem is annyira mutatja ki a tetszését, és nem is nagyon ismerem. És ilyenkor nagyon hiányzik a volt barátom mert őt tényleg ismertem :// Jól cselekszem hogy már pasizok?
2011. júl. 22. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Legkönnyebb feledni mindig mással, szerintem jól csinálod. :) Idővel őt is megismered majd és az se kizárt, h jobban fogod szeretni mint az előzőt!
2011. júl. 22. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
csak ismételni tudom az előzőt: jól cselekszel!
2011. júl. 22. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Jól teszed. Ez segít kigyógyulni a másikból. Csak légy óvatos és ne légy engedékeny!
2011. júl. 22. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem jól teszed. Csak 1 hete szakítottál vele és még nagyon hiányzik a voltbarátod. Ilyenkor csinálják azt az emberek, hogy belemennek egy újkapcsolatba. Aztán mikor hirtelen még mindig hiányzik a voltbarátod, mert NEM tudtad elfelejteni akkor ráfogsz gondolni. Nem fogod magad jól érezni az új kapcsolatban.
2011. júl. 22. 12:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Remek ötlet kikezdeni leendö osztálytárssal.Majd ha már nem lesztek együtt egy élvezet lesz napi 8 órában bámulni a pofikáját.

Én ezzel nagyon megszívtam elsöbe,akkor jártam az egyik osztálytársammal... vége lett aztán ott szivatjuk egymást ahol tudjuk és folyamatosan megy a gyűlölködés.

Az meg még sza.rabb ha esetleg te még szereted de már vége és ott van minden nap az orrod elött.

17.L

2011. júl. 22. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:

hát, szerintem sem okos dolog... ennyi idősen már egyik járásból a másikba, később sem fog változni, kapcsolatfüggő leszel. az meg nem jó, mert az ember ugyan társas lény, de ha magaddal nem tudsz jól kijönni, akkor más hogy jöjjön ki veled?:) kicsit legyél egyedül, barátnőkkel lógj inkább. 15 évesen igazán nem kell még attól félned, hogy "úristen, egyedül fogok meghalni":)

na, ez az én véleményem, ettől függetlenül jól is elsülhet ez az új dolog:)

23N

2011. júl. 22. 12:23
 7/8 sunyi vakond válasza:

én majdnem 4évig jártam egy lánnyal amikor szakított velem, ki voltam de szerettem szakítás után találkozgattunk, majd úgy megbántott hogy hallani sem akartam róla, és rá 1,5 hónapra megismertem mostani barátnőmet aki olyan csodás hogy nem is értem miért voltam az előzővel annyi ideig.

szóval ha tetszik neked akkor ismerd meg és akkor már nem lesz az az érzésed, és a lényeg hogy lehet ő jobban meg fog becsülni

F/22

2011. júl. 22. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:
jól teszed :D legyél vele boldog
2011. júl. 22. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!