Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyesen cselekszem, ha önmagam maradok?
Csajozásnál. Inkább maradok önmagam forever alone, minthogy valami páwa g*ci akit imádnak a nők...
Csak azért kérdem, mert ahogy most vagyok, pasinak nem kellek senkinek. Csak barátként. Mert túl kedves vagyok, meg eléggé sajátosan intelligens meg minden. Ezért ink. maradok magam de örökre nőtlenül.
Inkább utájanak azért aki vagyok mint hogy olyannért szeressenek aki nem én vagyok...
1000meg 1 oldalon láttam hasonló kiírást.
van benne valami ;)
Elsöre azt mondom maradj olyan amilyen vagy, mert kevés ilyen ember van.
Másodjára azt mondom változz meg, de ne ess túlzásokba.
Magamról tudom, hogy ilyen személyiséggel és a hozzá társuló kulturált magatartással, csak a barátzónába lehet bekerülni, de oda is csak addig, ameddig a Nö nem talál magának egy pasit.
Eljön majd Nálad is az a pont, ahol már sem kedved, sem eröd nem lesz kedvesnek lenni bárkivel is.
Utolso válaszolonak.
Ez velem pont igy van:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!