Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek velem van a baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek velem van a baj?

Figyelt kérdés
Körülbelül egy hete randiztam egy lánnyal,és nagyon jól elvoltunk,sokat nevettünk! Igaz,először találkoztunk,de már aznap volt csók is.... De nem is ez a lényeg,hanem amikor elköszöntünk egymástól,ő azt mondta,hogyha akarok,akkor írjak. Ugyebár hazamentem,de nem sokkal utána már le is kellett feküdnöm aludni,ugyanis 03.30-kor ébresztő,és irány melózni. Nem is írtam a csajszinak aznap,mert nem tudtam volna mit mondani az elköszönés után két órával! Amikor mentem volna aludni,egyszer csak jött tőle egy üzenet,hogy "Hát,reméltem,hogy egy k***a anyádat legalább kapok,miután hazaértél,de látom,hogy mégse"! Én pedig annyit írtam neki,hogy írtam volna másnap,mert nem tudtam volna mit mondani az elköszönésünk után 2 órával. Másnap írtam neki,hogy " Szia. Hogy vagy?" és olyan flegma volt,és a második mondat után már nem is válaszolt az üzenetemre. 22F,19L! A válaszokat köszönöm.
2014. okt. 18. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
# 7/10 vagyok... Teljesen megértelek, én is dolgozom és a nap végére hulla fáradt vagyok... Csak hétvégén van időm a barátaimra, stb... Ez is olyan, hogy könnyen pofázik az, aki csak iskolába jár, mert azért a munka az más.
2014. okt. 18. 18:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Persze,hogy más. :) Csak az a baj,hogy addig úgysem fogja tudni ezt felfogni,amíg meg nem tapasztalja,hogy milyen is az a munkás élet. ;)
2014. okt. 18. 18:57
 13/14 anonim ***** válasza:

1. Ez egy p*csa, már akkor hagytam volna a francba, amikor ilyen stílusban közölte a problémáját az első üzenettel.

2. Nem kell mindenkit megnevelni. Egyrészt van, akit nem lehet, másrészt így sose találsz olyat, akit partnernek tekinthetnél, mert beleragadsz ebbe a népnevelői szerepbe, aztán meg b**hatod. Sose lesz már senki se jó.

2014. okt. 18. 19:26
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem akartam megnevelni,csak elmondtam neki,hogy mi a helyzet. Ebben nincs semmi rossz,szerintem.
2014. okt. 18. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!