Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek velem van a baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek velem van a baj?

Figyelt kérdés
Körülbelül egy hete randiztam egy lánnyal,és nagyon jól elvoltunk,sokat nevettünk! Igaz,először találkoztunk,de már aznap volt csók is.... De nem is ez a lényeg,hanem amikor elköszöntünk egymástól,ő azt mondta,hogyha akarok,akkor írjak. Ugyebár hazamentem,de nem sokkal utána már le is kellett feküdnöm aludni,ugyanis 03.30-kor ébresztő,és irány melózni. Nem is írtam a csajszinak aznap,mert nem tudtam volna mit mondani az elköszönés után két órával! Amikor mentem volna aludni,egyszer csak jött tőle egy üzenet,hogy "Hát,reméltem,hogy egy k***a anyádat legalább kapok,miután hazaértél,de látom,hogy mégse"! Én pedig annyit írtam neki,hogy írtam volna másnap,mert nem tudtam volna mit mondani az elköszönésünk után 2 órával. Másnap írtam neki,hogy " Szia. Hogy vagy?" és olyan flegma volt,és a második mondat után már nem is válaszolt az üzenetemre. 22F,19L! A válaszokat köszönöm.
2014. okt. 18. 18:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Istenem :D Ez valami extra hisztis csaj lehet. Szerintem menekülj amíg lehet.
2014. okt. 18. 18:20
 2/14 anonim válasza:
Nem veled van a baj! A csaj azt akarja, hogy csak vele legyél elfoglalva. Szard le az ilyen hülye p*csákat!:)
2014. okt. 18. 18:21
 3/14 A kérdező kommentje:
Ma pedig írtam neki,hogy ahogy látom,neked mégsem volt annyira fontos ez a találkozó,mint ahogyan azt állítottad.Erre ő azt mondta,hogy "Jol van draga, ne haragudj, de mint eddig sem volt, igy most sincs idom. Mindenem romokban, hidd el, nem epp neked fogok leallni pitizni" !
2014. okt. 18. 18:21
 4/14 A kérdező kommentje:

Itt a teljes beszélgetés.

ÉN: Szia. Ahogy látom mégsem volt neked annyira fontos az a találkozó,mint ahogyan azt állítottad. Ne is haragudj meg,hogy ezt mondom,de szerintem elég gyerekes dolog volt a részedről az,hogy amiért nem írtam még aznap az elköszönésünk után,annyiért megsértődtél,és ugyebár ezzel egy pozitív irányba haladó dolgot is elrontottál. De sebaj,ez nekem is elárult néhány dolgot,csak legalább annyi tiszteletet nyújthattál volna,hogy elmondtad volna,hogy reagáltál volna valamit az üzenetemre az azt követő napon,nem pedig fölényesen figyelmen kívül hagyni. De majd egy napon úgyis rájössz,hogy a büszkeség nem mindig jó tanácsadó. További szép napot neked. Szia.

Csajszi: Szia. Nem vagyok megsertodve, nincsen semmi bajom.. Egyszeruen azert nem irtam, mert nem lett volna idom beszelgetni.. De ha te igy latod, akkor elfogadom. Hidd el, ez nem engem minosit

ÉN: Hát,pedig minden jel arra mutat,hogy téged minősít,mert ez akkor is gyerekes viselkedés,akárhogyan nézzük. Az ember mindig arra szakít időt,amire akar,a többi csak kifogás.

Csajszi: Jol van draga, ne haragudj, de mint eddig sem volt, igy most sincs idom. Mindenem romokban, hidd el, nem epp neked fogok leallni pitizni

Én: Figyelj csak kincs,nekem nem kell pitizni,mert azzal nem lennél előrébb. Csak annyit mondhattál volna,hogy mégis mi bajod lett hirtelen.

Csajszi: De fogd fel, hogy nincsen semmi bajom.. Romokba dolt az egesz eletem, minden, amit eddig felepitettem.. Nem a fb lesz most az elso

Én: Nem a Fb-ról van szó,de lényegtelen. És azt velem nem tudod megetetni,hogy két mondatra nem jutott időd azóta,amióta találkoztunk. Ez szar duma,ne is haragudj meg.

Csajszi: Jo, fikazz.. Nem erdekel.. Higgy amit akarsz. LESZAROM..! Most ne haragudj, de mennem kell. Szia!

Én: Talán érdemes volna azon elgondolkodni egy picit,hogy azért szakított veled minden barátod,mert kis apróságokon megsértődtél,és az ilyen típusú Nőkre a Férfiak nagy része nem igazán vevő. Engem ezek után megpróbálhatsz sértegetni,de rólam lepereg,és ez a nincs időm téma elég gyenge kifogás,mert Fb-on rendszeresen aktív szoktál lenni... Szóval,lehet nem ártana magasabb szintre lépni,hogy valakinek hihető dolgot tudj mondani. Szia.

Csevegés vége

2014. okt. 18. 18:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Uhhhh... Szerintem kár volt szentbeszédet tartani neki, az nem javít semmin, nem vagy az apja nem neked kell megnevelni. Viszont simán szarhatsz rá. Kár volt belemenni meg személyeskedni szerintem,.... hagyd a f***ba.
2014. okt. 18. 18:37
 6/14 A kérdező kommentje:
Szerintetek hatásos volt a szöveg,amit írtam neki? Nem mintha az érdekelne,hogy ő mit gondol erről,hanem az itteni hozzászólók véleménye érdekel csak. :)
2014. okt. 18. 18:40
 7/14 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igazad van szerintem! Azért ilyenen kiakadni... Vicc ez a lány, és tényleg gyerekes! Szerintem találsz te érettebbet is, fel a fejjel. :) 22/L
2014. okt. 18. 18:47
 8/14 anonim ***** válasza:
miért van lány neved ha fiú vagy? :DDDDD
2014. okt. 18. 18:48
 9/14 A kérdező kommentje:
Végül is ő is csak úgy jött,hogy nem számítottam rá. Sokat dolgozom,és nincs energiám a nap végén ide-oda menni a városba,és ismerkedésre sincs lehetőségem emiatt. Kapcsolatfüggő nem vagyok,és az a fajta sem,aki igényelné a törődést. :) Jól megvagyok egyedül is,csak érdekelt,hogy mások mit gondolnak erről a szituációról. :)
2014. okt. 18. 18:50
 10/14 A kérdező kommentje:
Mert ez nem az én profilom,csak az ismerősömet megkértem,hogy had tegyek itt fel egy kérdést. :) Egy kérdés miatt nem szeretnék ide regisztrálni. :)
2014. okt. 18. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!