Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek velem van a baj?
Itt a teljes beszélgetés.
ÉN: Szia. Ahogy látom mégsem volt neked annyira fontos az a találkozó,mint ahogyan azt állítottad. Ne is haragudj meg,hogy ezt mondom,de szerintem elég gyerekes dolog volt a részedről az,hogy amiért nem írtam még aznap az elköszönésünk után,annyiért megsértődtél,és ugyebár ezzel egy pozitív irányba haladó dolgot is elrontottál. De sebaj,ez nekem is elárult néhány dolgot,csak legalább annyi tiszteletet nyújthattál volna,hogy elmondtad volna,hogy reagáltál volna valamit az üzenetemre az azt követő napon,nem pedig fölényesen figyelmen kívül hagyni. De majd egy napon úgyis rájössz,hogy a büszkeség nem mindig jó tanácsadó. További szép napot neked. Szia.
Csajszi: Szia. Nem vagyok megsertodve, nincsen semmi bajom.. Egyszeruen azert nem irtam, mert nem lett volna idom beszelgetni.. De ha te igy latod, akkor elfogadom. Hidd el, ez nem engem minosit
ÉN: Hát,pedig minden jel arra mutat,hogy téged minősít,mert ez akkor is gyerekes viselkedés,akárhogyan nézzük. Az ember mindig arra szakít időt,amire akar,a többi csak kifogás.
Csajszi: Jol van draga, ne haragudj, de mint eddig sem volt, igy most sincs idom. Mindenem romokban, hidd el, nem epp neked fogok leallni pitizni
Én: Figyelj csak kincs,nekem nem kell pitizni,mert azzal nem lennél előrébb. Csak annyit mondhattál volna,hogy mégis mi bajod lett hirtelen.
Csajszi: De fogd fel, hogy nincsen semmi bajom.. Romokba dolt az egesz eletem, minden, amit eddig felepitettem.. Nem a fb lesz most az elso
Én: Nem a Fb-ról van szó,de lényegtelen. És azt velem nem tudod megetetni,hogy két mondatra nem jutott időd azóta,amióta találkoztunk. Ez szar duma,ne is haragudj meg.
Csajszi: Jo, fikazz.. Nem erdekel.. Higgy amit akarsz. LESZAROM..! Most ne haragudj, de mennem kell. Szia!
Én: Talán érdemes volna azon elgondolkodni egy picit,hogy azért szakított veled minden barátod,mert kis apróságokon megsértődtél,és az ilyen típusú Nőkre a Férfiak nagy része nem igazán vevő. Engem ezek után megpróbálhatsz sértegetni,de rólam lepereg,és ez a nincs időm téma elég gyenge kifogás,mert Fb-on rendszeresen aktív szoktál lenni... Szóval,lehet nem ártana magasabb szintre lépni,hogy valakinek hihető dolgot tudj mondani. Szia.
Csevegés vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!