Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettentően kiszúrtak velem, hogyan lábalhatnék ki ebből a meredek helyzetből?
Már lassan fél éve megismerkedtem egy fiúval, akivel napi szinten írogattunk egymásnak. Aztán egyre többször találkoztunk. Bár a második talin lefeküdtünk és akkor azt mondta nekem, hogy nem folytathatja velem,mert egy másik lányt szeret. Aztán vége lett neki ezzel a másik csajjal és nagyon kikészült miatta, de utána pár héttel felkeresett engem mondván, h kiheverte a csalódást.
Igen ám, de nem valami romantikus módon közeledett felém, egy ilyen barátság extrákkal viszony kezdett inkább kibontakozni vagyis részéről ez volt a közeledés. Habár nem mindig volt egyértelmű,mert olykor úgy viselkedett mintha szeretne és sokat keresett meg kérte, hogy menjek vele ide meg oda, szóval rendes program. Sőt volt, hogy erőszakoskodott, h töltsem vele a hétvégét.Voltak olyan találkák, amikor rendes kapcsolatnak tűnt a dolog. Néha beszéltünk a kapcsolat mivoltáról is de nem adott egyértelmű választ. Aztán rákérdeztem konkrétan,mire bele mondta a képembe, h kedvel, de ennyi és jelenleg nem tud többet kihozni a helyzetből..ugyanis neki idő kell ahhoz, h beleszeressen egy lányba. Most szerintetek mit gondoljak? Nagyon kész vagyok...:(
Csak kihasznál. Tudod Te is pontosan "ilyen barátság extrákkal viszony", semmi több. Csak nyilván ezt nem jó neki, ha a képedbe mondja, mert tudja, hogy Te többet akarnál, és így vége lenne a viszonyotoknak.
Így meg legalább amíg gondolkozol addig huzigálhat.
Sajnálom, de tényleg úgy gondolom, hogy nem lesz ebből több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!