Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinált ilyet? Csak szórakozott velem?
Figyelt kérdés
2. alkalommal találkoztam egy sráccal, nagyon aranyos volt, nagyon jól eltudtunk beszélgetni, teljesen összhangban voltunk. Mindketten jól éreztük magunkat. De a második találkánk végén elkezdte mondani hogy ő valójában milyen rossz ember és hogy meg se érdemelne engem mert hogy én milyen jó vagyok és hogy hozzám egy olyan fiú kell aki 100%ban szeret és tisztességes. Megcsókolt majd azzal búcsúzott el hogy nem akar nekem rosszat és hogy nagyon sajnálja.
Teljesen össze vagyok zavarodva.
Azóta nem is ír.
Ilyet miért csinálhatott?
(Szerintem nem azzal volt a baj hogy nem tetszem neki, mert állandóan hangoztatta hogy milyen gyönyörű vagyok, ő kezdeményezte a találkákat és közben is állandóan puszilgatott, ölelgetett. )
2014. okt. 12. 14:02
1/2 anonim válasza:
Azért amit elmondod, egyszerűen van olyan lány aki túl jó hozzám. Csak elrontanám, vagy csak olyanná válnék akiért nem akarok. Nekem is volt egy lány aki naponta 4 órát tanult, sosem feleselt a szüleinek, semmi rosszat nem mert tenni. Én utca kölke voltam kocsmáztam graffitiztem verekedtem. Nem voltam rossz ember csak engem ez vonzott. Vagy belevittem volna ebbe vagy nem éltem volna. Ezért inkább ott hagytam hogy minél gyorsabban elfelejtsen. Én emlékszem rá :)
2/2 anonim válasza:
nem tudom hogy mennyire ismered őt, ha tényleg olyan az élete akkor jót akart, ha pedig nem akkor csak kihasznált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!