Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődött meg a lány a randin?
Úristen, tényleg ennyire idióták a nők, hogy nem értik? :D :D :D
"MEGTETSZIK neki egy pasi..egyszer lefekszik vele, megkívánja. DE TŐLED NYILVÁN TÖBBET AKAR. Erre még nem gondoltál?"
Tehát egy vadidegennel, akit sose lát többet annak rögtön szét rakja a lábát, de egy pasival, akivel komolyan gondolja az teperjen csak, udvaroljon, hozza a virágot, meg fizesse a vacsit...
SZÁNALOM. Az ilyen egy ostoba álszent r|banc és nem is érdemel többet, minthogy néha valaki megdugja egy buli után, akinek épp tele a zacskója...
szerintem a lánynak szerencséje van, hogy ilyen tapló voltál vele és ezért nem jött össze semmi.
mert nyilvánvalóan többet akart tőled, mint csak szexet, te pedig nyilvánvalóan csak a szexre hajtottál, most meg be vagy sértődve.
így jártál, máskor majd gondolkodsz. bár aki képes bármilyen nőt így kezelni, annak a leendő társát előre sajnálom.
# 41
Én soha nem mondtam, hogy BÁRMILYEN nőt (akár volt kalandja, akár nem), kb. ki kell szolgálni, meg teperni kell érte, mint állat. Én sosem voltam még annak sem a híve, hogy az első pár randi költséges legyen.
De abban még mindig nincs semmi rossz, hogy ha arra megy az adott lány, hogy először megismerje a másikat, mert KAPCSOLATOT akar tőle, nem csak egy szexet. Inkább nálad vannak komoly gondok agyilag és érzelmileg, ha nem érted meg.
Egyébként megmosolyogtad, hogy hány ilyen "férfiba" töröltem bele úgy a lábam, hogy elsírta magát... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!