Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért sértődött meg a lány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődött meg a lány a randin?

Figyelt kérdés
Már a 3. randink volt (bár már korábban is ismertük egymást), és elárulta, hogy voltak már egyéjszakás kapcsolatai ismeretlenekkel, bulikban. És akkor én megkérdeztem, hogy most akkor nekem minek teszi itt a randizgatós meghódtandó jókislányt, ha vadidegenek is simán ágyba vihetik egyből, én meg már itt teperek mióta. Mondja meg nyíltan, hogy lesz-e ebből valami, mert feleslegesen nekem nincs erre se időm se enerigám, pláne ha amúgy ilyen könnyen kapható. Erre megsértődött. Micsoda álságosak ezek a nők...nem értem.
2014. okt. 17. 10:20
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
58%
Jó, hogy megsértődött. De az ő hibája, nem kellett volna elmondania az egyéjszakás dolgot neked.
2014. okt. 17. 10:51
 12/44 A kérdező kommentje:
10. Ezt nem értem, mi az h hogy esett volna fordított esetben? Hát én akkor mondtam volna, hogy felőlem mehetünk dugni azonnal. És nem kezdeném ott megjátszani magam, meg nem háborodnék fel, hogy hát én nem is olyan vagyok... :)
2014. okt. 17. 10:55
 13/44 anonim ***** válasza:
83%

Te tényleg nem érted a gondját.

Abban az esetben volt teljesen igazad, ha az elejétől fogva TE IS CSAK dugni akartál. Ha így volt, és ő csak húzta az agyad, hogy "jajj én nem ilyen vagyok, kell az érzelem", akkor teljesen jogos a kiakadásod.

Ha viszont te is komolyat akartál, ahogy ő is, akkor nem.

Akkor igenis ne az legyen az első, hogy jutsz be a bugyijába, hanem az, hogy meg akarod ismerni.

De ezekszerint neked is a bugyija volt a lényeg, mint előtted x pasinak, akiknek könnyen adta magát.

Szóval igen, tőled többet akart, azt szerette volna, ha

veled nem úgy indul és fejeződik be, mint az előtted levőkkel. De sajnos csalódnia kellett, és ezt érezted te sértődöttségnek.

30/n

2014. okt. 17. 11:03
 14/44 anonim ***** válasza:
15%
Ostoba a csaj. Ilyenekről egy úrinő bölcsen hallgat.
2014. okt. 17. 11:11
 15/44 A kérdező kommentje:

13. Továbbra sem értem, hogy miért ne indulhatna akkor az ilyen könnyűvérűeknél úgy a komoly kapcsolat is, hogy szex, ha amúgy kapható rá, és máskor is odaadja magát egyből. Hiszen randizunk, akkor tudja hogy kívánom, és akkor elvileg ő is engem.

Szóval ezt továbbra is csak megjátszásnak érzem, hogy nehogy azt higgyem, hogy ő olyan. Na dehát még ha be is vallja, utána meg pláne nem értem a felháborodását.

Ekkor ez azokkal kibaxás, akik komolyan udvarolnak,és azok járnak jól, akik meg nem akarnak semmit.

2014. okt. 17. 11:20
 16/44 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem meg pont hogy a pasik a könnyűvérűek ,engem nem mostanába kapnátok meg
 17/44 anonim ***** válasza:
74%

Márpedig roppant egyszerű a szitu...

A csaj nem mindenkinek adja oda magát egyből! Csak voltak olyanok, akiknek igen.... ezek ezt valamivel elérték nála, vagy a szövegükkel, vagy a kisugárzásukkal... de nem azzal, hogy más is megdugott, akkor én miért nem tehetem?

Nekem is voltak egyéjszakás kalandjaim anno, sőt, a férjemmel is az ágyban kezdődött a kapcsolatunk... De emellett voltak olyanok is, akikkel több randi után sem jutottunk el odáig!

Akinek bekerültem az ágyába, azok rövid időn belül el tudták érni azt, hogy oda akarjak kerülni! Ha ugyanezek a srácok ilyen szöveggel jöttek volna, mint te, akkor viszont nagy ívben repültek volna!

Attól, hogy gy nőnek voltak/vannak egyéjszakás kalandjai, attól ugyanúgy meg kell hódítani! Akkor is, ha ez csak egy éjszakára szól!

És azt is elárulom, hogy attól, hogy valakinek vannak/voltak egyéjszakás kalandjai, még nem feltétlenül könnyen kapható! Nekem is voltak, mégsem voltam könnyen kapható... akárki nem tudott ágyba vinni, sőt, még ugyan válogatós voltam mindig...

18/44 anonim ***** válasza:
15%
Miért te nem voltál könnyen kapható KÉRDEZŐ?? EBBŐL LÁTSZIK HOGY TE SE VAGY SZŰZIKE
2014. okt. 17. 11:23
 19/44 anonim ***** válasza:
29%
Kicsit durva így vázolni a szitut egy lánynak, viszont az ilyen lotyókat meg kell hagyni a románoknak játszani.
2014. okt. 17. 11:32
 20/44 anonim ***** válasza:
50%

Miért hiszi (majdnem) minden nő h az ő nemük olyan marha különleges.Akikre oda kell figyelni h mit mond az ember nehogy megbántsa.Egyes nők vmi csillámpóni világban élnek.Marhára nem érnek többet 1 férfinál.Ha a nőt nem érdekli h milyen dumával hajt el, akkor 1 férfit miért érdekeljen ha megsérti (esetünkben) 1 r*banc önérzetét?

"...Nekem is voltak, mégsem voltam könnyen kapható... akárki nem tudott ágyba vinni, sőt, még ugyan válogatós voltam mindig..."

Persze h válogatós voltál, de ha az osztály szépfiúja jött mindjárt terpesztettél.Nehogy azt higgye vki h szuper dumákkal vettek le a lábadról.1 nőben az első találkozás/pillantás után megvan h kivel akar lefeküdni és e mellé már csak 1 parasztnak kell lennie vele a kiszemeltjének v épp nem annak (kinek mi jön be--de a parasztság mindig jó kiindulási pont) és máris ágyba lehet vinni.

2014. okt. 17. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!