Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Várjak rá?
Figyelt kérdés
1 honapja ismerkedek egy lánnyal tudom hogy tetszek neki kedvel engem es azt is tudom hogy nem akar le koptatni csak nem akarja elsietni az egészet......de az elmult 1 hétbe csak en kerestem most direkt nem irtam neki es mar 1 hete nem beszélünk...ha meg irok neki akkor vagy fáradt vagy tanul. Várjam míg ő keres?2014. okt. 16. 23:56
1/4 anonim válasza:
Nekem pedig úgy tűnik, hogy le akar koptatni. (ne nekem legyen igazam)
2/4 A kérdező kommentje:
hát én már nem értem....
2014. okt. 17. 00:09
3/4 GipszI válasza:
Várj még max. 1 hetet, ha akkor sem ír akkor hanyagold.
4/4 anonim válasza:
Tipikus..
Le akar koptatni,hanyagold,ne irkálj neki,mer abból az jön le,hogy jajj de odavagy érte,ő meg röhög a markába.Legyen büszkeséged,és szärd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!