Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Help! Csókpara! Mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help! Csókpara! Mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már sokan kérdeztek ilyet, és lehet kicsit elegetek van belőle, de nem találtam konkrét választ.. Szóval leírom a történetem:

13 éves vagyok, és van egy 15 éves fiu, akinek tetszek, és találkozni, járni akar velem.. Szóval lesüt róla, hogy ő már elég tapasztalt a csóktémában.De viszont nem ismerem elég régóta, és kissé eddig bunkónak tűnik (nem velem szemben) És nekem is nagyon tetszik, szívesen találkoznék vele.. De félek a csóktól, ami úgyis bekövetkezne ha nem is az 1. találkozáskor, de a 2.-nál már elég valószínű.. Szóval kérlek titeket, segítsetek!

-Csók közben mit csináljak a nyelvemmel?

-Ti 1. csóknál tudtátok mit csináljatok?

Nagyon félek tőle, hogy elbénázom...

2010. jan. 23. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
ne parázz nálam mindig jön magát, én spec örülök ha a csaj tapasztalatlanabb nálam 16/F
2010. jan. 23. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
*jön magától
2010. jan. 23. 14:09
 3/6 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok..:Dés még eléetemben nem smároltam...:Dezen sokszor énis elgondolkoztam..:D:Dde nem érdemes, mivel....minden magától jön..:)az csak jó, hogyha a fiu tapasztalt..:Putánozd azt amit ő csinál..:):)egyik bnőm ugy smárolt egy csávóval, h egyikük sem smárolt előtte, éshát..nagyon gázul sikerüls...:S:Sszóval örülj neki, h ő tapasztaltabb!!!és szerintem még cukinak is fog tartani..:):)
2010. jan. 23. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindenki úgy van vele hogy fél elöször,szerintem..csak nem emri bevallani

őszintén én is enyire bevoltam parázva amikor még nem csókoloztam és ez volt a helyzeta fiúval és nekünk 2találkozáskor megtörtént és ő smárolt le:)

nahát szóval:

igyis izgulni fogsz addig amig meg nem történik bármint mondok,mert kiváncsi vagymeg félsz h. elszurod meg ilyenek majd közeledni fog hozzád és te is hozzá lassan aztán elforditjátok a fejeteket (és ettől a pillanattól kezdve nekem ugy tünt mintha 100éve tudtam volna smárolni xD szóval minden jön magától..na de mégis..)most ilyenkor kiderül h. ugye nyelves csók lesz vagy sima.. ha nyelves akkor (hagyd h. ő irányitson) ugye ilyenkor az szokott lenni h. simogatod a nyelveddel az övét..vagy ,,fogocskáztok"tudom hülyén hangzik de így van..de tényleg nincs mitől félned magától fog jönni:) csak hagyd hogy ő irányitson és ne dugd le a nyelved a torkán:Dáltalába ez szokott lenni a baj..ha hagyod h. irányitson és nem túl nyálas a csók +ha előtte direkt beveszel egy rágót h. jó illatú/izű legyen a szád nem lesz semmi gond:)

Remélem jól fog sikerülni és tudtam segíteni.

15/L :)

2010. jan. 23. 14:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, remélem jólesz, és nem lesz semmi gond ;)
2010. jan. 23. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne félj:)Aztán majd mesélj!

előző. 15/L

2010. jan. 25. 19:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!