Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már ilyen veletek tömegkö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyen veletek tömegközlekedéskor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma érdekes dolog történt: mikor jöttem haza a vonattal suliból a Bluetoothom be volt kapcsolva, és egyszer csak kaptam egy jegyzetet (nem SMS-t, itt hangsúlyozom) valakitől, amiben az állt, hogy "Lécci mongy valami joht". Először nem értettem mi van, de mire rájöttem, hogy ezt egy csaj írhatta, addigra már le kellett szállnom... Biztos csaj volt, hisz amikor rákerestem gyorsan a Szandicica nevet adta ki a teló.

Van aki esetleg "ismerkedett" már így, vagy mi a franc ez? Esetleg van aki próbálta már?:D Ha esetleg olvasná a kedves leányzó ezt, akkor dobjon már egy privit...:P

2010. jan. 21. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:

háát ilyenbe se volt még részem de ez naggyon tetszik

:DDD

2010. jan. 21. 16:19
 2/7 anonim válasza:

Van ennek valami neve, Amerikában divat megállókban ácsorogni és így bluetooth-on keresztül villámrandizgatni...

enyhén kapcsolódik: [link]

2010. jan. 21. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
ha nekem ilyet ír egy csaj, ilyen helyesírással, és plusz felesleges H betűket ékel a mondatba, ésméghozzá szandiciának hívják, én sírva szállnék le a következő megállónál :D
2010. jan. 21. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:

ilyet játszottam már énis, de még sose jött válasz, igaz én csak annyit szoktam küldeni hogy "szia" :)) de jó játék, villamoson, bme E épület első emeletén :D stb

igaz én SGH-D900i néven futok szal senki nem jön rá hogy ki küldte, viszont találtam már olyan nevet hogy "én küldtem", na ő is tuti szokott ilyet művelni... :), de amugy alapjáraton kivan kapcsolva a kékfogam, és nemértem miért tartja vki bekapcsolva, csak eszi az akksit, de hamár vannak ilyenek, akk megérdemlék hogy küldözgessek sziákat :D

20/f

2010. jan. 21. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is jáccok iet buszon!!Fiu vok de a nevem kati és mindig szivatom a népet!!nagyon eséélyes én voltam szandicica!!
2010. jan. 21. 18:15
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!:)

Valaki kérdezte, hogy miért van mindig bekapcsolva a Bluetoothom: azért, mert van egy karórám, amit össze lehet párosítani a telefonnal, így pedig jelez ha hívnak vagy SMS-t kapok, meg ilyenek.

2010. jan. 21. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:

hát én először azt hinném, hogy rossz helyre küldte véletlenül, nem nekem szánta.

de amúgy kapásból menekülnék ha egy csaj így akarna kezdeményezni...alapból ne is kezdeményezzen, majd ha akarok tőle valamit akkor megtalálom a módját, de ez így gyér

2010. jan. 21. 19:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!