Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötször randiztam egy sráccal, de még mindig nem vonzódom hozzá. Valószínűleg már nem is fogok?
Figyelt kérdés
2014. szept. 27. 20:16
1/5 anonim válasza:
Nem, már nem fogsz.
Ezt már az első, de legalább a második randi után el lehet dönteni, hogy működik-e a kémia.
2/5 anonim válasza:
Lehet ha elővenné a farkát vonzódnál hozzá.
3/5 anonim válasza:
Minden ember más, de pl. nálam ez legkésőbb a 2. randi során kiderül és utána hagyom az illetőt, megmondom neki, mert hülyíteni nem szeretném, hogy beleélje magát olyanba, ami nincs is köztünk. 32N
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszotokat! Az a helyzet, hogy ezt én is így látom, csak vártam a megerősítést vagy megcáfolást. A volt barátomhoz már az első randi után vonzódtam, de azt mondják, valamikor későn alakul ki a vonzalom. Én sem szeretném sokáig húzni, mert ő egyre jobban szeret. Így is fájdalmat fogok neki okozni, de jobb az elején, amikor még valamivel könnyebb az elszakadás. Nagymamám szerint mi, fiatalok türelmetlenek vagyunk, és több időt kéne adnunk magunknak és a másiknak is, továbbá ezt akarni is kell. Hogy lehetne akarni a szerelmet? A vonzalom vagy a szerelem az akaratunk ellenére alakul vagy nem alakul ki.
2014. szept. 27. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!