Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy sráccal, egy padon ültünk, majd azt vettem észre, hogy egyre közelebb ül! Szinte észrevétlenül. Miért?
Figyelt kérdés
Nem csinált semmit, csak közeledett, nem kapott le, semmi.2014. júl. 1. 22:33
1/5 anonim válasza:
Hát mert szimpatikus voltál neki :D
2/5 A kérdező kommentje:
Csak azt vettem észre, hogy egyre csökken a távolság. :D Szép sunyiba közeledett, nem feltűnően :D
2014. júl. 1. 22:33
3/5 anonim válasza:
Istenem! Tényleg ennyire kiölt mindent a technika? Valószínűleg tetszel neki és nem az az -ajtóstól rontok a házba-típus.
4/5 anonim válasza:
Ez most komoly kérdés volt?
Először kacagtam egy nagyot... Majd még egyet... Majd még egy utolsót... Egy "RANDIN" melléd ült, úristen! Mit vártál tündérkém? Hogy meglövöldöz vízipisztollyal, ha már mással nem?
5/5 anonim válasza:
mivel a mai srácolnak szépen lecsökkentettétek, ti lányok az önbizalmát, így sajnos egyre kevésbé merünk kockáztatni, én is csak óvak óvatossan közlítek nem akarom, egyből beégni meg megalázésokat kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!