Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékeny de iszonyatosan a baratom?
Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk eggyütt ő 18 éves2014. szept. 25. 10:41
2/5 anonim válasza:
Sok oka lehet, lehet nincs önbizalma és fél hogy otthagyod. Vagy lehet ay első komolyabb kapcsolata vagy neki és nem akar elvesziteni. Vagy kicsit Te is ugy viselkedsz, hogy kirivobban öltözködsz, bizalmasabb pillantásokat küldessz jobbra-balra, néha ott felejted valakin a tekintetedet és ő ezt észreveszi. Szerintem beszélj vele és nyugtasd meg, hogy biztos legyen a kapcsolatotokba, ha társaságba vagytok akkor kicsit lógj rajta, mutasd ki hogy csakis vele vagy, nem hagyod ott kicsit eltünve.Ha magabiztosabbá teszed veled kapcsolatban, akkor valószinű nem lesz annyira féltékeny rád.
3/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam , meg mondtam neki hogy csak ő számit el is hitte egy darabig de mindig ujból elöjön neki
2014. szept. 25. 10:55
4/5 anonim válasza:
Ez tényleg valami betegség lehet.Sok ilyen pasi van,akik szinte a tulajdonuknak tekintik a nőket.És az a helyzet hogy az ilyet minél gyorsabban le kell koptatni.
5/5 A kérdező kommentje:
Nincs valami megoldás? ez ellen?
2014. szept. 25. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!