Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy az önbizalom fontosabb a csajozásban, mint a külső?
az utolsónak igaza van, mindkettő számít, a külső és az önbizalom is. ha már egy fokkal szebb az illető az ördögnél és jó dumája van, jó fej, magabiztos, akkor szerintem simán lehet nyert ügye a lányoknál.
az én barátom se egy brad pitt, mikor először láttam, nem is tetszett, de egy óra hülyéskedés után már ez egyáltalán nem volt bennem, inkább az, hogy milyen szép kék szemei vannak, igazából egész helyes is, a borostától meg szexi. :D és ez azért, mert hihetetlenül magabiztos és nem adta fel, pedig utólag mondta, hogy az első fél órában még ő se gondolta, hogy én akarni fogok tőle valamit, nemhogy össze is jövünk. :D
azóta is, akármit csinál, pl. letolta nullásgéppel a haját - sose jöttek be a kopaszok - és mégis ha ránézek, akkor neki még ez is jól áll. :D
szóval, tényleg, nem kell siránkozni, az nagyon taszító a srácoktól.
jaa, és az is számít azért, hogy milyen típusú lányoknál próbálkozik valaki. a plázap***áknál vagy discóban a fullos lányoknál szerintem azért inkább a külső fog mindig is számítani, hogy legyen kivel virítani.
23L
Mindenben jónak kell lenni.
Senkit nem akarok megbantani de aki nem üti a mércét mit akar? Zsebhokizzon magának és a legjobbakat!
Vagy tegyen meg mindent! Edzen,tanuljon hogy jól fizető munkája legyen, adjon magára ha tudja ez kell a nőknek.
27/n
Mert az önbizalom tényleg fontosabb.
A külső is egy szempont, de valójában nagyon kevés iszonyúan ronda férfi van. Legtöbben inkább csak magukat gondolják annak. Ha meg TÉNYLEG nagyon ronda valaki, akkor is sokat javíthat a külsején. Lehet, hogy nem lesz belőle Brad Pitt, de mindenképpen kihozhatja magát minimum egy elfogadhatóra.
A nők mondják, hogy az önbizalom a fontosabb a csajozásban.
Az alaphelyzet az, hogy a nők csak a jóképű srácokat veszik észre.
Tudatalatti előszűrés, legyen jóképű, ha ez megvan, akkor tekinti férfinek, aztán legyen önbizalma.
Így értik, hogy fontosabb...
Én azt vettem észre, hogy ha ronda pasi vagy, akkor tehetsz bármit, nem fognak rád férfiként tekinteni, bezzeg ha jóképű vagy, akkor amint meglátnak már nyílik is szét a lábuk. Ilyen a világ.
Az meg hogy a belső a lényeg...ja, max a pénztárcád belseje.
Nem azt mondom hogy lehetetlen ismerkedni, de látom a nők arcán az undort, megvetést, meg a "mit akar ez itt" tekintetet...azért nem kellemes. Meg lehetsz akármilyen belül, ha nem kíváncsiak rád, bezzeg a másik még ki sem nyitotta a száját, már imádják.
09-17 14:45
"Mindenben jónak kell lenni. Senkit nem akarok megbantani de aki nem üti a mércét mit akar?"
EGY CSÚNYA LÁNY MIT AKAR HA NEM ÜTI MEG A MÉRCÉT?
ÉS NEM JÓ SEMMIBE?
AKKOR EZ FORDITVA IS IGY VAN IGAZ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!