Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érezted már azt, hogy biztosan...

Érezted már azt, hogy biztosan veled van a baj de nem jöttél rá, hogy mi?

Figyelt kérdés

25 év körüli urak és hölgyek!

Tudom, hogy a kérdés eléggé költői és nem lehet rá gyakorlatias választ adni, de ha leírnátok, szeretnék tanulni a ti esetleges hibáitokból, hátha rálelek így az enyémre.

Ti mit szúrtatok el, hogy még nem jött össze senkivel? És amikor rájöttetek, hogy mi a baj veletek, hogyan küszöböltétek ki?

23L

2014. márc. 18. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Velem tinilány koromban volt ilyen. 16 évesen. Soha még csak nem is érdeklődött senki utánam. Volt rajtam némi plusz. 165/70 kg voltam. Amikor a plusz lement özönlöttek a srácok. Nekem ez utólag is fura, mert nem voltam torzul dagi. Soksok kövér lánynak volt akkor is a környezetemben párja.
2014. márc. 18. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak az utóbbi pár évben nem jött össze senkivel, de hát ez épp elég.

Szerintem bennem az lehet a hiba, hogy nem vagyok elég közvetlen, így ismerkednem is nehezebb, ráadásul külsőre sokkal komorabbnak nézek ki, mint amennyire az vagyok. Utóbbin nyilván nem tudok változtatni, előbbin meg igyekszem, de nagyon nehéz.

25/F

2014. márc. 18. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Velem van a baj, és tudom is, hogy mi az. Csak személyiséget elég nehéz váltani.
2014. márc. 18. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs mi a hiba bennem, de van és óriási, az biztos. Ugyan nem 25, hanem 23/F.
2014. márc. 18. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Engem nagyon sokan szépnek mondanak, mégsem sikerülnek a dolgok mert emellé önbizalom hiányos vagyok és nem merek jelzéseket adni a fiúk felé. Szóval én rájöttem és azon dolgozom, hogy ezen változtassak.

21L

2014. márc. 18. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!