Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-18 év közötti Fiúk! Milyen nagy az önbizalmatok?
Figyelt kérdés
Na tehát én nem igazán tudom h némelyik fiú mit képzel magáról.Tehát minek tartod magad szép/átlagos/elviselhető/ronda és ha tudod jellemezd magad külső/belső nagyon köszi: D2011. aug. 22. 09:10
2/74 anonim válasza:
Nálam vonzóbb nincs a földön ;) én vagyok a barna herceg barna lovon ;)
3/74 A kérdező kommentje:
mért hogy nézel ki?
2011. aug. 22. 09:27
4/74 A kérdező kommentje:
jah és 1. válaszoló ezt vonalzóval mérted??
2011. aug. 22. 09:28
5/74 anonim válasza:
én randa vagyok és a farkam is csak 10 centi...
6/74 A kérdező kommentje:
grat
2011. aug. 22. 09:29
7/74 A kérdező kommentje:
de engem nem az érdekel hány centi a farkad nem ezt kérdeztem...
2011. aug. 22. 09:29
8/74 anonim válasza:
9/74 A kérdező kommentje:
drágaságom egyéb jellemzés
haj/szem/testalkat...és hány éves vagy?? (jah am a lányoknak nem jön be ha egy pasi istennek képzelli magát)
de ha annak képzeled magad remélem h okkal
2011. aug. 22. 09:33
10/74 anonim válasza:
persze h okkal mert az vagyok :D
amugy nem :D tulajdonképp átlagos vagyok van akinek bejövök van akinek nem :P kb 175 cm magas barna rövid hajú fiu vagyok :D nem túl kigyúrt de felesleg sincs rajtam :D amúgy van amibe bele merek vágni és van amibe semmiképp sem :D
ui.: ez a kép sem rossz [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!