Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van önbizalmatok? És ha igen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van önbizalmatok? És ha igen miért? Vagy hogy fejlődött ki? Mit tehetnék, hogy nekem is legyen?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Van. Azért van, mert nagyon hasznos. Kifejleszteni meg nem nehéz, de nem hiszem, hogy összetudnám foglalni röviden. Sportolj, ne törődj mások véleményével, legyél önmagad.
2009. aug. 8. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok különösebben jó pasi.180cm magas vagyok 75-80kg kissé izmos de nem ilyen lufiember hanem munkában szereztem az izmaim.Szóval nem vagyok jó pasi, ennek ellenére elég jó vagyok a lányoknál.(nem nagyképűségből mindom)Sokat segített hogy találtam egy hobbit amiben jó vagyok és versenyzek is.Sokat járok társaságba is, talán az segítheti a legtöbbet ha eljársz szórakozni haverokkal.Ott úgyis simerkedni fogsz új emberekkel ami meghozza az önbizalmat.Azoknak megértem hogy nincs önbizalma akik egész nap otthon ülnek, mert nemtudnak ismerkedni.Szóval járj sokat társaságba és keress olyan dolgokat mikben jó lehetsz.
2009. aug. 8. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

Sokáig alig volt önbizalmam és depressziós voltam.

Aztán megtanultam szeretni magam. Elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, a hibáimmal együtt.

Reggel felkelés után magamramosolyogtam a tükörbe, és azt mondtam magamnak, hogy "szép vagyok, szeretlek", talán hülyén hangzik, de segített, hogy magabiztosabb legyek:D És amikor elbizonytalanodsz, húzd ki magad, és mondd magadban, hogy te bizony bízol önmagadban, és ha ezt sokszor eljátszod, tényleg bízni fogsz magadban;)

2009. aug. 8. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Sportolj, sokat segít. Ha fiú vagy, ajánlom a testépítést+valami dinamikusabbat (úszás, futás), ha lány, akkor meg valami fitness-aerobic szerűséget. Nekem sokat lendített az önbizalmamon, hogy elkezdtem gyúrni.:)
2009. aug. 10. 08:52
 5/5 A kérdező kommentje:
lány vagyok és táncolok... :)
2009. aug. 10. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!