Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15-18 év közötti Fiúk! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-18 év közötti Fiúk! Milyen nagy az önbizalmatok?

Figyelt kérdés
Na tehát én nem igazán tudom h némelyik fiú mit képzel magáról.Tehát minek tartod magad szép/átlagos/elviselhető/ronda és ha tudod jellemezd magad külső/belső nagyon köszi: D
2011. aug. 22. 09:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
néha inkább bosszantó....
2011. aug. 24. 10:17
 72/74 A kérdező kommentje:
igen , előfordul XD
2011. aug. 24. 10:20
 73/74 megax ***** válasza:

nekem az önbizalmam 0. Bár nem tartottam magam soha rondának, nem igazán érdekelt a külsőm. Úgy voltam vele, hogy csak a barátnőmnek tetszek. Azonban kiderült, hogy egy hazudozó beképzelt hülye csaj aki még arra se képes, hogy szakitson velem ha a kapujukhoz megyek és kérem, hogy ne telefonon tegye meg hanem jöjjön ki.

mind1.. úgy vagyok vele, hogy énrámnem fog felfigyelni egy lány se.. ha én nem dugom magamat az orra elé..

2011. aug. 24. 12:55
 74/74 anonim ***** válasza:
nekem is 0 az önbizalmam :/
2011. aug. 24. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!