Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-18 év közötti Fiúk! Milyen nagy az önbizalmatok?
Figyelt kérdés
Na tehát én nem igazán tudom h némelyik fiú mit képzel magáról.Tehát minek tartod magad szép/átlagos/elviselhető/ronda és ha tudod jellemezd magad külső/belső nagyon köszi: D2011. aug. 22. 09:10
32/74 A kérdező kommentje:
Én is , hogy megértetted : D
2011. aug. 22. 11:20
33/74 anonim válasza:
190/70 kg, nem vagyok kigyúrt, ellenben olyan sovány, hogy látszanak az izmaim, szal kockás has megvan, de azért deltásnak már nem mondanám magam!:D Alapvetően a nőügyeken kívül elég egészséges önbizalmam van, talán időnként kicsit töketlenkedek. Jah, és szólták már le a vastag szemöldökömet, de szerintem nem olyan katasztrofális. Ezenkívül humoros, vagyok ,kedves, udvarias, segítőkész, viszont eléggé tudálékos(van mire/miből), és szoktam túlbonyolítani a dolgokat. Összességében véve nem tartom magam egy főnyereménynek, de talán nem vagyok elveszett eset, de ugye ezt úgyse én fogom megítélni...;D
34/74 A kérdező kommentje:
köszi a választ :D
2011. aug. 22. 11:28
35/74 anonim válasza:
11:26 - Nincs mit, azért vagyok!;)
36/74 A kérdező kommentje:
:DD
2011. aug. 22. 11:30
37/74 anonim válasza:
ééénn emos vagyok! és épp most készülök megha
nemám! 183cm 86kg (nem ultravékony 58kilós kiadás) kondizok is van önbizalmam jól kijövök a nép többségével van akivel nem de nem érdekel különösebben. nem vagyok se emos se biszex meg trendi. nem hiszizek tudok főzni és takarítani is illemtudó vagyok de egy gecy is ha épp az kell. "hagyományos" gyerek vagyok. tisztelem a szüleimet. xD
38/74 anonim válasza:
óóó a legfontosabbat kihagytam! határozott minden körülmény között!!
39/74 A kérdező kommentje:
ez tök jó:) köszii
2011. aug. 22. 17:08
40/74 anonim válasza:
Tipikus szőke hercegnek mondanám magam :D
175 cm,szőke félhosszú haj,58 kg,kicsit bunkó ,rendetlen!!
Sok-sok jellemhibával,de a szívem a helyén van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!