Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan randizzak?
Lehet hülye kérdés de tapasztalan vagyok ....
kösz a válaszokat 15/F
1. lépés: várj még legalább őt évet
2. lépés: tedd fel újra a kérdést
Ha valóban tetszik egy lány, akkor mosolyogj rá sokat és nézz a szemébe sokszor, sokáig, de ügyelj arra, hogy ne vágj eszelős képet, mert az megrémítheti a szerencsés hölgyeményt.
Mindig legyen B terved a programokat illetően és legyél határozott. A határozott nem egyenlő az akaratossal.
Legyél meglepő. Tegyük fel például, hogy már találkoztál a hölgyeménnyel vagy tartalmasan beszélgetettek. Ez esetben vigyél neki egy szál virágot és fűzz hozzá valami kedves megjegyzést: "Ezt azért kapod, mert a múltkor olyan jól elbeszélgettünk." "A múltkor annyira aranyos voltál, hogy ezért mindenképpen adnom kell egy szál virágot." Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért kell ilyen nyálasan átadni egy gyomot, de azt hiszem, hogy jó okom van ilyet tanácsolni: ezzel tudatod vele, hogy mennyire odafigyelsz rá és értékeled a cselekvéseit és ezt nem is félsz kimondani. Ugye mégiscsak hatásosabb így odaadni egy virágot, mint csak úgy odanyomni a kezébe két puszi kíséretében? :D
De a legfontosabb - és egyben a legalapvetőbb is szerintem - az őszinteség. A virágot is csak akkor add így át, ha komolyan úgy gondolod, hogy aranyos volt vagy komolyan jót beszélgetettek.
Hirtelen ennyi jut az eszembe és őszintén remélem, hogy tudtam segíteni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!