Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha csak olyan férfiakkal randizok akik előtte meg tudnak oldani egy logikai rejtvényt?
Nekem fontos hogy a leendő párom okos legyen, mivel én is okos vagyok . Mivel a múltban igen sokan lekoptattak mert kvantumfizikáról és űrlényekről fecsegtem és emiatt sok csalódás ért, úgy gondoltam egy logikai fejtörővel szűröm ki a jövőben az érdemtelen randi jelentkezőket . Ezt a fejtörőt állítólag csak az emberiség 2%-a tudja megoldani . Szerintetek így végre sikerrel járhatok a párkapcsolatok terén ?
Prödl Annácska
Hu, de fárasztó egy némber vagy te. :D
Egyébként kinek az ujjává alakítottad a feladványt? Mert a szó, amire gondolsz, az az újjá. Nem baj, azért te okos vagy, ez a lényeg.
Baz+ Daruszentmiklós...most örülsz?
Úgyse kellesz,bekaphatod.
Gyerekek, a logika, az értelmi intelligencia és az érzelmi intelligencia három tök különböző dolog.
Attól, hogy valakinek a logikája jó, még nem biztos hogy képes kreatívan gondolkozni. Sőt, a logikához pont, hogy fegyelmezett, tényszerű gondolkodás kell, a kreatív problémamegoldáshoz meg pont a határok feszegetése és praktikus hozzáállás.
Meg az se biztos, hogy ha ezt megolja, attól még nem totál zokni EQra a pasi. Összejössz valami Spock szerű arccal, aki szociálisan gyakorlatilag vállalhatatlan, mert egy tízperces beszélgetésben kétszer sért vérig mindenkit, de neki fel se tűnik az egész.
A második feladvány meg statiszikailag elég sok helyre igaz lehet, hiszen elég tág toposzokkal operál. Annyira nem kuriózum találni egy templomot meg gettót ahol "megszöktetik az árut" vagy rétet vagy bevásárlóközpontot ahol "ajándékot veszel". típusú rejtvény helyspecifikusan működik, pl találj oda a randi helyszínére BP második kerületen belül.
Ilyen
Nos kérdező miután te elmondtad rólunk a véleményed és lesz@rtad a miénket , azért én is leírom a véleményem rólad.
Az , hogy a kis hülye rejtvényeiden keresztűl próbálsz pasit találni magadnak , teljes mértékkel hülyeség. Vegyük például azt , hogy a leendő pasid egy matekzseni , de nem tud erre válaszolni. Akkor te dobod azzal az indokkal , hogy te túl hülye vagy hozzám? Hidd el én is tudok neked olyan feladványt adni , ami neked nem menne és lelkiismeret furdalás nélkül lehülyéznélek , mert te is ezt tennéd. Tény , hogy én is egy okos lányt szeretnék magam mellé , mert én is az vagyok (nem egó fényezésből mondom , de te mondjuk igen) de nem csinálnék ilyet , hogy különböző id1óta rejtvényeken teszteljem le. Na és ha nem okos a pasid hanem átlagos , akkor az már nem is kell mert nem vágja a kvantumfizikát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!