Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha csak olyan férfiakkal randizok akik előtte meg tudnak oldani egy logikai rejtvényt?
Nekem fontos hogy a leendő párom okos legyen, mivel én is okos vagyok . Mivel a múltban igen sokan lekoptattak mert kvantumfizikáról és űrlényekről fecsegtem és emiatt sok csalódás ért, úgy gondoltam egy logikai fejtörővel szűröm ki a jövőben az érdemtelen randi jelentkezőket . Ezt a fejtörőt állítólag csak az emberiség 2%-a tudja megoldani . Szerintetek így végre sikerrel járhatok a párkapcsolatok terén ?
Prödl Annácska
nem tűnsz okosnak, kérdező. ellenkezőleg.
"szűrni" pedig úgy érdemes, hogy figyelsz a szavaira, nem provokálással.
Kíváncsi vagyok a rejtvényre, küldd el légy szíves.
Bár nem tartom jó ötletnek az ilyesfajta szűrést, ha odafigyelsz beszélgetés közben sok minden kiderülhet.
van egy olyan érzésem, hogy kvantumfizika alatt a new age-szektás bullshitet értitek, ami azt mondja, hogy semmi sem az, aminek látszik, ezért bármi lehetséges.
tényleg érdekes elsőre.
Nem, a kvantumos kérdése tényleg nehéz volt és valós problémára kérdezett rá. Szerintem a valódi válasz még nem ismert rá.
Én szívesen beszélgettem volna vele űrlényekről vagy akár kvantumfizikáról is, csak sajnos kiestem a versenyből, mivel úgy tűnik ő a mester és én csak a tanítvány lehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!