Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a srácról?
2010. jan. 17. 21:38
31/35 anonim válasza:
na és akkor most azt mond meg te nekem hogy ki vagy te? csak mert hogy KI A F@SZNAK KÉPZELED MAGAD HOGY FELPAKOLSZ ENGEM IDE???? HA???? MEG HONNAN A RÁKBÓL TUDOD EZEKET?????
32/35 A kérdező kommentje:
asszem tudod te azt jól :)
2010. jan. 18. 15:29
33/35 anonim válasza:
na figyelj csak ha arra vagy akire gondolok akkor nagyon le kellene állnod...
35/35 anonim válasza:
Szijja Vivi,ugye nem tévedek??:O:O XDDD Hmmm...de ismerős nekem ez a gyerek..jah meg van ő az osztálytársam..b+ h jössz te ahhoz,hogy akárkit is feltegyél ide??Hmmm te mit szolnál hozzá ha egy hasonló oldalon meglátnád magad csak úgy véletlen??Jobb ha koccolsz...nem kell szórakozni..am meg mi az nem tudod eldönteni,h mivan??Áhhhh...szánalom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!