Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok az olyan srácról, akinek válláig érő haja van?
Figyelt kérdés
Esetleg szakálla van.
Beképzelt?
Bunkó?
Titkozatos?
2010. febr. 12. 13:49
1/17 anonim válasza:
Titokzatos és szexi. Ha ápolt persze. Mindig ilyenre buktam.
3/17 anonim válasza:
Azt hogy titokzatos és hogy totál bejön(persze csak ha szép arca is van hozzá, de a hosszú haj már egy naggggyon jó pont nálam)
:P
5/17 anonim válasza:
Utálom a vállig érő hajú pasikat!!
6/17 anonim válasza:
A mostani páromat rövid hajjal ismertem meg,de láttam róla képet hogy vállig érő göndör haja volt.Kicsit kíváncsi vagyok hogy nézne ki most,de nem akarja megnöveszteni.Vannak akik így szeretik,de vannak akik csak kiváncsiságból v.lustaságból növesztik.Szerintem ugyan olyanok mint mások.Ez nem függ össze semmivel.Lehet egy rövid hajú is titokzatos.
7/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!-)
2010. febr. 12. 14:53
8/17 anonim válasza:
most őszinte leszek szerintem visszataszító főleg hogy a legtöbbjük nem is foglalkozik vele és annyira ápolatlan pff főleg ezek a hosszú hajú rockerek áhh nagyon gáz a copftól egyenesn frászt kapok
9/17 anonim válasza:
azt hogy nem volt fodrásznál egy ideje.
10/17 anonim válasza:
Kinek mi áll jól:) Az én barátomnak is vállig érő haja volt még pár éve:) (Szőke haj, kék szem) Neki jól állt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!