Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok egy ilyen srácról?
Figyelt kérdés
20 éves, egyetemre jár, nem túl magas (mondjuk 175cm), mások szerint jóképű, sokat sportol (úszás, kondizás), nincs szétgyúrva, de azért elég izmos. társasági ember, de nem szokott a társaság középpontja lenni. kicsit visszahúzódó, nincs sok barátja, de jól kijön mindenkivel. nincs káros szenvedélye, anyagilag jól áll: saját lakása van és befektetései.2010. márc. 27. 16:29
2/13 anonim válasza:
Mit gondolok róla? 20 éves, egyetemre jár, nem túl magas (mondjuk 175cm), mások szerint jóképű, sokat sportol (úszás, kondizás), nincs szétgyúrva, de azért elég izmos. társasági ember, de nem szokott a társaság középpontja lenni. kicsit visszahúzódó, nincs sok barátja, de jól kijön mindenkivel. nincs káros szenvedélye, anyagilag jól áll: saját lakása van és befektetései.
3/13 anonim válasza:
Teljesen korrekt, már ha igaz az, amit leírtál. De azért nem árt, ha szerény is ezek mellé.
5/13 anonim válasza:
Ha lenne módom személyesen is megismerni,akkor gondolnék Róla valamit,lenne Róla egy kialakult véleményem.Így viszont nem lehet semmit megállapítani Rólad,ezek csak adatok,és tények.
7/13 anonim válasza:
az más kérdés, h szerintem is jóképű-e. ha meglátnám nyílván ez lenne az első, amit gondolnék róla, h igen, vagy sem. aztán ha megismerném akkor megint mást, ami nincs is leírva... =D
19/l
8/13 anonim válasza:
azt hogy uncsííííííííííííííííííííííí :D:D:D
nem tudom milyen lányoknak kellenél csak ezek alapján... ezek így nagyon racionális tények, egy normális nő k*rvára nem így működik..
9/13 anonim válasza:
Ahogy olvastam,azt hittem,hogy a végére oda lesz írva,hogy: "Igazából nem keresek senkit,csak dicsekedni akartam."
xD
10/13 A kérdező kommentje:
Nem dicsekvésnek szántam, nincs barátnőm és nem is igazán jönnek össze az ilyen dolgok mostanában.
17:23 Miért, ha leírom, hogy én mit gondolok magamról, akkor hitelesebb képet kapsz rólam? Áruld már el, hogy gondolkodik egy "normális nő", mester!
2010. márc. 27. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!