Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok egy ilyen srácról?

Figyelt kérdés
20 éves, egyetemre jár, nem túl magas (mondjuk 175cm), mások szerint jóképű, sokat sportol (úszás, kondizás), nincs szétgyúrva, de azért elég izmos. társasági ember, de nem szokott a társaság középpontja lenni. kicsit visszahúzódó, nincs sok barátja, de jól kijön mindenkivel. nincs káros szenvedélye, anyagilag jól áll: saját lakása van és befektetései.
2010. márc. 27. 16:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

hát attól függ kit keresel... nő alatt én nem a pénzéhes lelketlen k*rvákat értem akiknek ez alapján bejönnél, mert szociálisan nem zavarod és jól állsz anyagilag.

szóval igen... bizonyos vélemények jól jönnének, a személyiségedről kb semmit nem lehet ez alapján megtudni.

Az sem rossz ha leírod kedvenc filmed, zenéid, stb, abból elég sok minden kiderül :) és a személyiség fontos... legalábbis az kell hogy legyen

2010. márc. 28. 12:40
 12/13 anonim válasza:
Szerintem tök oké:D
2010. márc. 28. 16:47
 13/13 anonim ***** válasza:
EZ NEM CSAK OKÉ WAZZEG, EZ MAGA A TÖKÉLTES PASI!
2010. márc. 31. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!