Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a srácról?
2010. jan. 17. 21:38
12/35 anonim válasza:
Nem vagyok sem pedofil, sem b.zi bocs. xD
13/35 anonim válasza:
na de mi a fas.znak dicsekedni akarsz vele?vagy mit....
14/35 anonim válasza:
Elég langyos szerencsétlen, de láttam már rosszabbat.
15/35 A kérdező kommentje:
fiúktól nem kérek választ :)
2010. jan. 17. 21:56
16/35 anonim válasza:
Hátha neked ezek a tipusú srácok jönnek be akkor szerintem jol jársz velük mert ők, igaz egy kicsit szerénykék, de jo belsövel vannak megáldva, szerintem nem keménykedö sem bekébzelt,szoval aranyos srácnak néz ki, igaz nekem nem jön be de tudod nem a külsöt kell nézni hanem a belsöt!!!
17/35 anonim válasza:
szerintem tipikus tucat srác, nem tetszik
18/L
19/35 A kérdező kommentje:
mi jelentene az hogy ,,tucat" xD amúgy tudni kell róla hogy igen egy kicsit félénk, nem egós, viszsahúzódott és kedves :).
2010. jan. 17. 22:00
20/35 A kérdező kommentje:
ja és 16 éves
2010. jan. 17. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!