Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megtaláltam álmaim nőjét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam álmaim nőjét?

Figyelt kérdés

16F

A lány 18L, de kétlem hogy akarna valamit egy 16 évestől, ugyanolyan magas mint én, 170cm (tudom, pici vagyok...)

Egy középsuliba járunk

Mikor lát mindig megnéz, szemezni nem merek vele

Annyi közös van bennünk hogy az már félelmetes:)

Ő ilyen tipikus régi vágású, normális lány, nem a számítógép előtt nőtt fel, nem hallgat tuctuc zenéket, nem jár bulizni a hét minden napján és ráadásul nagyon okos is.

Én érzek valamit hogy megtaláltam az igazit, ilyen közel hozzám.

Most jöhetnek a "sok lány van még akit megismerj, csak meg kell találni" válaszok :/

2014. szept. 4. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Hivjatok meg az esküvőre!! :)

18t

2014. szept. 4. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
18f*
2014. szept. 4. 18:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de farkalni, tuti nem te fogod!:D
2014. szept. 4. 18:02
 4/8 Költőnő? ***** válasza:
100%
hát 16 évesen ritkán lel rá az ember az igazira, de miért ne próbálhatnád meg... Első szerelemnek mindenesetre ígéretesen hangzik, ha a csajszi is benne van :)
2014. szept. 4. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mersz, nem nyersz. Sajnos így van.
2014. szept. 4. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy próbát legalább megér! Ha nem teszel semmit, akkor biztos, hogy nem is lesz semmi és bánni fogod. Ha viszont megpróbálod, 50-50 % , hogy összejön-e vagy sem, tehát tényleg megéri!

Ha komolyabb srác vagy, akkor a korkülönbség se vészes.

Hajrá! ;)

2014. szept. 4. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kimaradt, hogy én is 18 vagyok és egy próbát azért lehet, hogy adnék egy normális, komoly!, intelligens 16 éves srácnak. Egy esélyt mindenki megérdemel. Szóval lehet, hogy ő is így áll hozzá és akkor minden oké lesz. :)

18/L

2014. szept. 4. 18:24
 8/8 anonim válasza:
100%
Ha látod és azt érzed, hogy szimpatikus vagy neki, ne töketlenkedj ! Nyomulj rá. Mert a végén jön valaki más, aki mer majd szemezni vele, és esetleg az a valaki szimpatikusabb lesz mint te és előbb fog lépni. Lehet, hogy oda a lehetősége egy jó kapcsolatnak. Cselekedj !!!! :) Sok sikert ! :)
2014. szept. 5. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!