Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam álmaim nőjét?
16F
A lány 18L, de kétlem hogy akarna valamit egy 16 évestől, ugyanolyan magas mint én, 170cm (tudom, pici vagyok...)
Egy középsuliba járunk
Mikor lát mindig megnéz, szemezni nem merek vele
Annyi közös van bennünk hogy az már félelmetes:)
Ő ilyen tipikus régi vágású, normális lány, nem a számítógép előtt nőtt fel, nem hallgat tuctuc zenéket, nem jár bulizni a hét minden napján és ráadásul nagyon okos is.
Én érzek valamit hogy megtaláltam az igazit, ilyen közel hozzám.
Most jöhetnek a "sok lány van még akit megismerj, csak meg kell találni" válaszok :/
Hivjatok meg az esküvőre!! :)
18t
Egy próbát legalább megér! Ha nem teszel semmit, akkor biztos, hogy nem is lesz semmi és bánni fogod. Ha viszont megpróbálod, 50-50 % , hogy összejön-e vagy sem, tehát tényleg megéri!
Ha komolyabb srác vagy, akkor a korkülönbség se vészes.
Hajrá! ;)
Kimaradt, hogy én is 18 vagyok és egy próbát azért lehet, hogy adnék egy normális, komoly!, intelligens 16 éves srácnak. Egy esélyt mindenki megérdemel. Szóval lehet, hogy ő is így áll hozzá és akkor minden oké lesz. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!