Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam álmaim nőjét, de nem vonzódom hozzá. Voltatok már így?
Tulajdonképpen beleszerettem egy nőbe, minden szempontból a tökéletes, ideális nő számomra (és szerintem sok férfi számára), de fizikailag nem vonzódom hozzá, nem tehetek róla.
Ti ilyet tapasztaltatok már magatokon? Én még soha, ilyen fokú érzelem nekem mindig együtt járt a szexuális vonzódással, nem nagyon tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel. Ráadásul az érzelmeim viszonzásra találnának, duplán rossz. 31/F
Sz@r helyzet.
Velem még nem esett meg.
Szerintem ejtsd a csajt, mert előbb utóbb úgyis ráunsz ha összejönnél vele.
Akkor ő nem álmaid nője, hanem a legjobb barátod. És nem szerelemmel szereted, hanem szeretettel. Ha álmaid nője lenne, egy pillantásától oda lennél meg vissza, de ha a kémia nem működik, akkor semmi sem működik!
A legegyenesebb dolog, amit tehetsz, hogy ezt elmondod neki, mielőtt nagyon beleéli magát a dologba.
35/n
Fordítok a férfi olvasóknak.
Kémia=pénz+tenyészbika
Köszi a válaszokat.
6. válaszoló, teljesen igazad van, de ez valami olyan mérhetetlen szeretet, hogy néha túlcsordul a lelkemben. Én ilyen nővel komolyan mondom még nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!