Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtaláltam álmaim nőjét, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam álmaim nőjét, de nem vonzódom hozzá. Voltatok már így?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen beleszerettem egy nőbe, minden szempontból a tökéletes, ideális nő számomra (és szerintem sok férfi számára), de fizikailag nem vonzódom hozzá, nem tehetek róla.

Ti ilyet tapasztaltatok már magatokon? Én még soha, ilyen fokú érzelem nekem mindig együtt járt a szexuális vonzódással, nem nagyon tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel. Ráadásul az érzelmeim viszonzásra találnának, duplán rossz. 31/F

2012. máj. 22. 16:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem találkozol vele,akkor mi hiányzik a legjobban tőle?
2012. máj. 22. 16:29
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Egy darabig működne de egy idő után rá unnál és jönne a megcsalás.Tapasztalatból írom.Ha tiszteled annyira hogy nem akarsz neki fájdalmat akkor még most jegeled a témát.Vonzalomnak,vágynak hogy minden porcikáját kívánod ez az érzés nincs nem is lesz.
2012. máj. 22. 16:35
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként hány éves a csaj?
2012. máj. 22. 16:36
 14/32 A kérdező kommentje:
Igazából az egész lénye, a vidámsága, az intelligenciája, a kedvessége, az hogy bármit lehet vele csinálni, mert nagyon sokoldalú. Ha ránézek, egyfajta nyugalom jár át, tényleg mint a nyugalom szigete. :) Gyönyörű szemei vannak egyébként, úgyhogy nem mintha fájna ránézni, de mégis...
2012. máj. 22. 16:38
 15/32 A kérdező kommentje:
28 éves.
2012. máj. 22. 16:39
 16/32 kuleszmulesz ***** válasza:
Sajnos akkor meleg vagy! Elmondod a szüleidnek?
2012. máj. 22. 16:39
 17/32 A kérdező kommentje:

12: én ettől tartok, ezért nem is volt semmi köztünk, mert tényleg annyira szeretem, hogy ilyet sose tennék vele.

(most jövök bele ebbe a válaszolgatásba, hogy érthető is legyen kinek válaszolok, bocs, de már régen tettem itt fel kérdést)

2012. máj. 22. 16:41
 18/32 A kérdező kommentje:
16: már vártam ezt a választ. :) gondolom meglep, hogy messze nincs igazad.
2012. máj. 22. 16:42
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Képzelted már el fehérneműben, vagy csizmában, esetleg szex közben, szépen, erotikus mozdulatok közben?

Akkor sem érzel semmit?

2012. máj. 22. 17:13
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
16-vok! Akkor is nem mozdít meg semmit?Csók közben sem indít be semmit,vagy egy érintésből sem?Nem fantáziálsz?HA szerelmes lennél akkor ennek is kéne működnie!Én azért írtam ezt a tisztelet dolgot mert manapság ez nincs meg minden pasiban.Te dolgod hogy oldod meg csak adtam egy tanácsot!
2012. máj. 22. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!