Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy bunkóság lenne? (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bunkóság lenne? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egy srác elhívott randizni, de azt még nem mondta, hogy hová, mikor, de sejtem. És mi van akkor, ha el szeretnék vele menni, de pont oda nem. Ilyenkor mit csináljak? Mondjam meg neki, hogy el szeretnék vele menni, csak nem oda, vagy mit csináljak? Amúgy ez nem lenne nagy bunkóság? Olyan mintha én irányítanék....
2010. jan. 17. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem mond meg neki nyugodtan..ha nemtetszik neki akkor lehet el se kéne vele menni...
2010. jan. 17. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
sztem kérdezd meg, h hova mennétek, ha azt a helyet mondja ahová nem akarsz menni, mondj te egy másik helyet, hátha beleegyezik:)
2010. jan. 17. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
ha még nem hívott el, akkor mesélj neki arról hogy hogy utálod az olyan helyeket (mármint ahova hívni akar). Ha veszi a lapot, akkor nem oda fog hívni.
2010. jan. 17. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs ebbe semmi rossz! Csak ne azt mondd, hogy ne oda hanem azt, hogy te tudsz egy jobb helyet!
2010. jan. 17. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy jól érezd magad. Ha olyan helyre visz, ahova nem mennél, akkor neki sem érdemes erőltetni. Ha mégis, akkor tényleg el kell gondolkodni rajta. Én annak vagyok a híve, hogy mindent meg kell beszélni. Trükközés, taktikázás nem való semmilyen kapcsolatba.
2010. jan. 17. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!