Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Őszintén, melyik nő gondolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, melyik nő gondolja komolyan a netes társkeresést?

Figyelt kérdés
Akik ide felmennek, tényleg komolyan gondolják?
2014. aug. 31. 12:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

hát nagyon sajnálom :( akkor én vagyok az 1% mert olyat, aki megmondta idáig, hogy nincs szimpátia, nem ri.bancoztam le (még akkor sem, ha meg se nézte a képeimet! Mert ilyenis volt már nemegy, rögtön visszairt, hogy "bocs de nem" oké oké, de nem is nézted meg az adatlapom...

csak egy széljegyzet: a kitöltött képek / adatlapok alapján picit sem lehet következtetni, hogy egy elmebeteg irt rátok, vagy sem?

2014. aug. 31. 13:41
 12/18 anonim ***** válasza:
9. xDDD én komolyan sajnálom a lányokat ezeken az oldalakon :D (még a gyakorin is)
2014. aug. 31. 13:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Csodálom, hogy egyesek mindenkinek visszaírnak. Régen amikor fent voltam akkor kedves üzeneteket írtam és sokan vissza se írtak. Na ez milyen? Volt aki visszautasított és még se ríbancoztam. Volt mikor megelégeltem a semmit és visszaírtam keményen, arra bezzeg tudott válaszolni:) Sok nő nem olyan mint itt a két válaszoló hölgy. Ha valaki kedves azzal én is kedves vagyok, de ha bunkó akkor nem.
2014. aug. 31. 13:45
 14/18 Költőnő? ***** válasza:
Anno, mikor először regeltem vmi ilyesmire, még kajak komolyan vettem. Aztán rájöttem h nagy általánosságban két féle ffi van fenn (tisztelet a kivételnek ugye),az egyik, a p*na húspiacnak használja, a másik meg aki 3 kedves szó után már be van feszülve, és már a nem létező gyermekeink nevén gondolkozik. Hát egyik sem túl vonzó perspektíva. Úh én spec egy idő után már valóban nem vettem komolyan.
2014. aug. 31. 13:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sok szép lányt látok fent minden társkeresőn, de sajnos nem azért regisztráltak....
2014. aug. 31. 14:33
 16/18 anonim ***** válasza:

20/L

Teljesen komolyan veszem. Évekkel ezelőtt regisztráltam először azóta már elég sok oldalon fenn voltam ideig óráig, kisebb nagyobb lelkesedéssel. Az utóbbi időben már pozitívabban álok hozzá és emellett egy ideális szimpatikus oldalt is találtam (párom.hu) de szerintem ez az Elittárs sem lehet nagyon rossz.

Amiket az előzőekben leírtak a lányok, szerintem az oldal hibája, nem felügyelik eléggé a moderátorok. A love.hun talán nekem is előfordult ilyen de abban a pillanatban nem is foglalkoztam az illetővel mert annyira sem tartom az ilyen bunkó perverz embereket hogy figyelemre méltassam őket, bár ha a 90% ilyen lett volna lehet hogy nekem is fel forr az agy vizem.

Én is mindig válaszolok mindenkinek, még ha kulturált kifogást is kell keresnem ahelyett hogy azt mondom pusztán nem tetszik fotó alapján.

Még tél végén volt egy randevúm, ami nagyol jól sikerült. Nagyon bejött a srác, bár nem lett belőle semmi. Szóval lehet pozitív élményeket szerezni.

2014. aug. 31. 23:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Love.hu a legveszélyesebb:) Mindkét nemből.
2014. aug. 31. 23:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Én 6 hónapja voltam fent, a férjem 2 hete, amikor megismerkedtünk. Komolyan vettem, meg a férjem is. Ezért találtunk egymásra:) Decemberben leszünk 3 éves házasok.
2014. szept. 2. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!