Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, melyik nő gondolja komolyan a netes társkeresést?
hát nagyon sajnálom :( akkor én vagyok az 1% mert olyat, aki megmondta idáig, hogy nincs szimpátia, nem ri.bancoztam le (még akkor sem, ha meg se nézte a képeimet! Mert ilyenis volt már nemegy, rögtön visszairt, hogy "bocs de nem" oké oké, de nem is nézted meg az adatlapom...
csak egy széljegyzet: a kitöltött képek / adatlapok alapján picit sem lehet következtetni, hogy egy elmebeteg irt rátok, vagy sem?
20/L
Teljesen komolyan veszem. Évekkel ezelőtt regisztráltam először azóta már elég sok oldalon fenn voltam ideig óráig, kisebb nagyobb lelkesedéssel. Az utóbbi időben már pozitívabban álok hozzá és emellett egy ideális szimpatikus oldalt is találtam (párom.hu) de szerintem ez az Elittárs sem lehet nagyon rossz.
Amiket az előzőekben leírtak a lányok, szerintem az oldal hibája, nem felügyelik eléggé a moderátorok. A love.hun talán nekem is előfordult ilyen de abban a pillanatban nem is foglalkoztam az illetővel mert annyira sem tartom az ilyen bunkó perverz embereket hogy figyelemre méltassam őket, bár ha a 90% ilyen lett volna lehet hogy nekem is fel forr az agy vizem.
Én is mindig válaszolok mindenkinek, még ha kulturált kifogást is kell keresnem ahelyett hogy azt mondom pusztán nem tetszik fotó alapján.
Még tél végén volt egy randevúm, ami nagyol jól sikerült. Nagyon bejött a srác, bár nem lett belőle semmi. Szóval lehet pozitív élményeket szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!