Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek ha a lány akinek udvarolok még szereti az
exét?
10 Ezer másik nő van a világon, szerintem bátran keresgess másokat, mert nagyon nagy az esélyed, hogy a kis nő fog szépen csendben elküldeni téged.
2014. aug. 27. 09:00
Velem ugyanez volt, kezdtem kihozni a csajt abból hogy ne a múltban éljen(VOLT PASIJA EMLÉKÉBEN) aztán fél év után lelépett egy 3. pasival (L) soha többé nem csinálok ilyet!
2014. aug. 27. 09:12
Átéltem pár éve ugyanezt. A hiba ott lett elkövetve, hogy túl hamar összejöttünk, nem vártam meg hogy hozzászokjon a jelenlétemhez, de még lényegében független emberként, önállóan le tudja zárni az előzőt.
Szerintem légy vele türelmes, találkozgassatok meg minden, viszont! Amíg nem látod rajta hogy elmúltak ezek a hangulatingadozások, addig ne nyomulj rá, ne csókold meg stb hanem arra törekedj hogy mindig biztonságérzete legyen veled, tereld a figyelmét pozitív dolgokra, csak ritkán kérdezd az exéről.
Saját döntése kell legyen az, hogy elengedi a múltból maradt érzelmeket és megnyitja magát az újakra! Ha egymás mellé szorul a kettő, az egy nőnél elég gázos felállás, hiszen már alapjáraton is baromi bonyolultak ;-)
2014. aug. 27. 09:15
13 Nah az első olyan válasz, ami jó, és van benne lélek is:D Nem csak erőszakszervezet hozzáállás:D
2014. aug. 27. 09:22
Viszont figyelj arra is, ha sokáig megy a lány fejében beállhat az a kép rólad hogy barát/legjobb barát. szép magyarul Friendzone :D lesz... Attól pedig az ég irgalmazzon téged, az ellenségemnek se kívánnám. Ha ez megtörténne a csaj szemében te egy teljesen asszexuális lény leszel akivel mégcsak el se tudná képzelni hogy úgy vele legyen, és akkor a lelked kiteheted akkorse fogsz barátnál több lenni a szemében.
2014. aug. 27. 09:23
#14 köszönöm kedves vagy :-)
#15 jogos a felvetés, de! A türelmes udvarlás attól még lehet udvarlás, nem kell a szándékokat véka alá rejteni. Csak nem úgy kezded hogy jó vagy bébi gyere malackodni, hanem kicsit visszafogottabban.
2014. aug. 27. 10:05
A szívügyekben én nem ajánlom a kutyaharapást szőrével gyógyítani. Amíg más is él a szívében, addig neked mindig fájni fog. Jobb lenne, ha inkább most ő se keresne mást, hanem kicsit magában lenne, de nagyon sokan követik el ezt a hibát, hogy nem hagynak maguknak kellő időt, aztán a következő kapcsolatuk esetleg nem úgy sül el, ahogyan elsülhetne, ha tisztán továbblépve vágnának bele.
2014. aug. 27. 10:15
pótold mindenben az előzőt. ne hagyj neki időt gondolkodni. adj neki házimunkát :D vidd valahova, játszatok sokat együtt és társaságban.
2014. szept. 11. 21:21
Kapcsolódó kérdések: