Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Télére miért adják lentebb a szintet a lányok?
Ahogy kezdődik a nyár, mindig ujdonsült párocskákat látok. A lányok beujitanak egy olyan pasival, aki a lehetö legjobb elérhető számukra, hogy a barátnők sárguljanak az irigységtől.
Nyár közepén van pár hét, amikor ezek a kapcsolatok mélypontra jutnak. Egy csomo veszekvő párocskát látok.
Nyár végére kipihenik magukat, aztán rájönnek, hogy télen mekkora xar lesz nekik, ha egyedül kell lenni karácsonykor meg ilyenek.
És ekkor már jobb a szerényebb mértékben "jó" pasi is. Mert ugye az, hogy "jópasi" legyen az illető az alapfeltétel...
Nekem eddig akárhányszor barátnőm lett, mindig ősszel/télen jöttünk össze. És mindig nyárra lett vége.
Másoknál is ezt a tendeciát látom. Mintha lenne egy állatias párzási időszak vagy ilyesmi...amit az is bizonyit, hogy pl. télen készül a csecsemők igen nagy hányada.
Miért vagyunk kitéve anak, hogy nők állatias biologiai órájának ugráljunk?
De tényleg van benne igazság!
Még nem volt senkim de most ősszel betervezek egy barátnőt:D
Lennél szives nem általánosítani. Azért mert te eddig rossz emberekkel jöttél össze nem kell mindenkit ilyennek gondolni. Köszi.
20/L
Érdekes, így belegondolva nekem is minden kapcsolatom nyár elején ért véget. De volt, aminek én vetettem véget, szóval nem csak a lányokra igaz akkor ez.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!