Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Télére miért adják lentebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Télére miért adják lentebb a szintet a lányok?

Figyelt kérdés

Ahogy kezdődik a nyár, mindig ujdonsült párocskákat látok. A lányok beujitanak egy olyan pasival, aki a lehetö legjobb elérhető számukra, hogy a barátnők sárguljanak az irigységtől.

Nyár közepén van pár hét, amikor ezek a kapcsolatok mélypontra jutnak. Egy csomo veszekvő párocskát látok.

Nyár végére kipihenik magukat, aztán rájönnek, hogy télen mekkora xar lesz nekik, ha egyedül kell lenni karácsonykor meg ilyenek.

És ekkor már jobb a szerényebb mértékben "jó" pasi is. Mert ugye az, hogy "jópasi" legyen az illető az alapfeltétel...

Nekem eddig akárhányszor barátnőm lett, mindig ősszel/télen jöttünk össze. És mindig nyárra lett vége.

Másoknál is ezt a tendeciát látom. Mintha lenne egy állatias párzási időszak vagy ilyesmi...amit az is bizonyit, hogy pl. télen készül a csecsemők igen nagy hányada.

Miért vagyunk kitéve anak, hogy nők állatias biologiai órájának ugráljunk?

2014. aug. 24. 22:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Te most túl hülye vagy, vagy s.z.a.r lesz az életed
2014. aug. 24. 22:49
 2/18 A kérdező kommentje:
Nekem mar most xar.
2014. aug. 24. 22:52
 3/18 anonim ***** válasza:

Amúgy van benne valami..

Csak most mire válaszoljunk?

2014. aug. 24. 22:54
 4/18 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint a barátom szerencsés? Decemberben jöttünk össze, mert szeptembertől ismerkedtünk csak el voltunk foglalva és eltelt a nyár, mégis vele vagyok. És felvállalom a barátnőim előtt is.
2014. aug. 24. 22:56
 5/18 A kérdező kommentje:
De majd meglasd, ha esetleg szetmentek, az nagy valoszinuseggel nyaron lesz....egy nonek a halal is jobb, mint h telere egyedül maradjon
2014. aug. 24. 23:00
 6/18 anonim ***** válasza:
Nagyon gyerek vagy még, mi most mentünk szét, és akkor mi van?
2014. aug. 24. 23:02
 7/18 A kérdező kommentje:
Most? Most nem nyar van egesz veletlenul? Most konnyen kereshetsz uj pasit
2014. aug. 24. 23:06
 8/18 anonim ***** válasza:

A nyár a pihenésről, lazulásról szól, az emberek kiengedik a stresszt, ilyenkor van a legnagyobb suliszünet az évben, ilyenkor mennek a legtöbben hosszabb szabadságra, ilyenkor kipihentebbek, aztán a pihenés után megint jön a stresszes napi robot, karácsonykor, Valentin nap környékén szakítani kegyetlenség (még akkor is, ha egy kapcsolat nem jó).

Nem hiszem, hogy csak a nőknél működik így. Inkább szedd össze magad, ne görcsölj rá ilyenekre, éld az életed.

2014. aug. 24. 23:06
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még ilyenről, de elgondolkodtató.
2014. aug. 24. 23:07
 10/18 anonim ***** válasza:
Még valami, én már évek óta egyedül vagyok nőként, csak mert nem akarok szerelem nélkül kapcsolatot... Ne általánosíts!
2014. aug. 24. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!