Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csinálnom: fiú-lány barátság? (Bővebben lentebb)
Figyelt kérdés
A probléma az lenne, hogy én már több mint fél éve szerelmes vagyok a lányba, de nem hiszem, hogy ő közeledne felém ilyen értelemben. Kb. másfél éve nagyon jó barátok vagyunk, segítettem neki felállni a padlóról, miután szakítottak 2 éve az akkori legjobb barátommal. Nagyjából naponta beszélünk facebookon, eléggé jól megvoltunk, csak ugye fiú-lány között elvileg nincs barátság, mert az egyik fél mindig többet akar, a kivétel meg csak erősíti a szabályt. Van egy közös barátunk, aki nekem a szomszédom, neki meg a legjobb barátnője, ő szokott puhatolózni, de konkrétumot nem tudott mondani, hogy a lány mit érez irántam. Többször voltunk már moziban, igaz, hogy nem kettesben, de eléggé sokszor, és jól éreztük magunkat, felszabadultak voltunk. Nem tudjátok, hogy hogyan kellene közelednem felé?2014. jún. 17. 18:00
1/10 anonim válasza:
vagy rákérdezel és szerencséd lesz, vagy a barátja maradsz. nincs sok gondolkodnivaló ezen
2/10 anonim válasza:
Kezdésnek érintsd meg a vállát/kezét/hátát, bókolj neki. Ezek ilyen alap gesztusok, amikkel a tudtára adhatod, hogy nem közömbös neked. Ha úgy érzed, hogy kellemetlenül érzi magát ettől, akkor maradj az "udvarló" szerepnél. Lepd meg apróságokkal, mint például a kedvenc csokija, vagy egy szál virág :)
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. :) Bókolgatni bókolgatok neki, csak nem hiszi el magáról, hogy szép, meg hogy okos, stb.
2014. jún. 17. 18:11
4/10 anonim válasza:
dehogyisnem... elhiszi csak szereti ha bókolnak neki... ez a lányok 98% -ánál így van xD de komolyan...
5/10 A kérdező kommentje:
Meg még annyi a probléma, hogy az előző egy évben nagyjából mindent elmondtunk egymásnak, nyíltan felvállaltuk az érzéseinket, problémáinkat. Tehát pl sírt már nekem telefonba meg ilyenek, és eléggé furcsa, mert néha kérdezgeti, hogy ki tetszik, de úgy nem nagyon merem neki elmondani, talán félek a visszautasítástól. Egyébként azt tudom, hogy szeretik ha bókolgatnak nekik, de ő egyébként tényleg nem tartja magát szépnek, pedig az :D
2014. jún. 17. 18:18
6/10 anonim válasza:
Egyet értek a 2. hozzászólóval. Eleinte apróbb meglepetések (pl.: csoki), majd utána jöhetnek nagyobbak is (pl.: vidd el olyan helyekre, amikre nem is gondol, hogy elvinnéd oda). Óvatosan, de mehet a kéz/váll/comb érintés és sokat bókolj!
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi.
2014. jún. 17. 20:03
8/10 A kérdező kommentje:
Annyit le tudnátok írni, hogy fiúk vagy lányok voltatok? :D
2014. jún. 17. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!