Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Volt már veletek ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Találkozgattok egy fiúval, azt hiszitek többet akar barátságnál, majd ti kezdeményeztek csókot és kiderül, hogy mégsem akart többet. Előfordult már ilyen? Ha igen, akkor mi lett az addigi barátságotokkal?

2014. máj. 27. 11:53
 1/4 anonim válasza:
Igen,már előfordult.Velem is pont ez volt,hogy a fiú félreérthető jeleket adott,azt hittem,hogy bejövök neki/akar tőlem valamit,aztán smároltunk többször is,minden jóvolt.Aztán szóba hoztam,hogy akár több is lehetne köztünk na onnantól kezdve annyi volt a barátságunknak.Ő is kínosan érezte magát,és én is..próbáltuk megbeszélni de már nem volt semmi sem az igazi.:S azóta már egyáltalán nem is tartjuk a kapcsolatot.
2014. máj. 27. 13:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek :(
2014. máj. 27. 13:18
 3/4 anonim válasza:
Esetleg mondd meg neki,hogy az a csók csak tévedés volt.Lehet,hogy igazából kedvel téged,csak így túl könnyű "prédává" váltál,hogy te akarsz tőle valamit.A fiúk szeretnek küzdeni egy lányért.Ha mondjuk tisztáznád vele,hogy csak a pillanat hevében smároltad le,még az is lehet h jobban felkelted az érdeklődését és akármi lehet ;D
2014. máj. 27. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi a tanulság belőle. Lányok, sosem kezdeményezzetek! Várd meg míg a fiú kezdi el!
2014. máj. 28. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!